Wie is Wie
Image default
Dienstverlening

Schaf een nieuwe pinautomaat aan die geschikt is voor de toekomst

Bent u op zoek naar een goedkope pinautomaat bij een betrouwbare en veilige partner? Bij Paqar kan iedereen terecht die op een slimme, veilige en makkelijke manier wil afrekenen.  Via iPhone, mobiele pinapparaat of vaste pinapparaat, het kan allemaal.  Paqar levert slimme oplossingen voor alle situaties waarin afgerekend moet worden.

Paqar is de leverancier voor betaalsystemen. Voor koop en huur. Van vaste betaalsystemen tot mobiel afrekenen. Van contactloos betalen tot service & support. En alles wat daarbij hoort. Alleen anders dan u gewend bent. We maken het voor u namelijk allemaal veel makkelijker. De terminals van Paqar voldoen aan alle veiligheidseisen, voor een snelle en veilige transactie. Voor vast pin apparaten of mobiele pinapparaten, voor huur of koop, Paqar rekent af met gedoe!

Vast of mobiel, alles is mogelijk

Paqar levert, installeert en beheerd betaalterminals binnen Europa. Alle software voor onze pinapparaten wordt in eigen huis ontwikkeld. Dat garandeert continuïteit en het razendsnel kunnen inspelen op veranderingen. Ook beschikt Paqar over een eigen, zeer goed opgeleid serviceteam. Paqar stelt de klant voorop en ont zorgt. U hebt bij ons de keuze voor een vaste of mobiele pinautomaat.

Een vaste pinautomaat is geschikt voor iedere instelling, bedrijf, winkel, hotel of restaurant waar op een vaste locatie een pinapparaat moet komen te staan. Een mobiele pinautomaat is vooral geschikt voor op terrassen op de winkelvloer of als u veel onderweg bent zoals bij ambulante of bezorgdiensten.

We zijn er voor u

Om het allemaal nog gemakkelijker te maken levert Paqar totaal oplossingen. Zo kan Paqar ook de transactiedienst voor u regelen. Het voordeel aan een transactiecontract van Paqar is dat u alles onder één dak heeft. Paqar hanteert een scherp transactietarief en het pinapparaat kan binnen een week worden geleverd. Het transactiecontract werkt met alle pinautomaten in Nederland en de pintransacties worden dagelijks op uw bankrekening gestort.

Meer weten? Ga dan naar onze website: www.paqar.nl/pinautomaat-aanschaffen

http://www.paqar.nl