Wie is Wie
Image default
Winkelen

Openingstijden Hornbach

Openingstijden Hornbach

Openingstijden Hornbach

Ik heb onlangs voor het eerst, en hopelijk voor het laatst, een nieuw huis gekocht en ik ben het huis nu samen met mijn vrouw aan het verbouwen. Daar komt nog heel wat bij kijken. Gelukkig hebben we beide veel kluservaring dus beschikken we absoluut niet over vier linkerhanden. Ons oude appartementje huren we nog voor een paar maanden en daarom hebben we genoeg tijd om dit nieuwe huis helemaal te renoveren. Het is overigens geen nieuwbouw, maar een losstaand huis uit de jaren zestig op de Veluwe. We hebben geen kinderen dus alle ruimte voor onszelf. We werken in de Randstad dus dat is prima te doen. Omdat het daar altijd zo druk is wilden we al erg graag naar dit mooie natuurgebied en eindelijk is het moment daar. Voordat het zo ver is hebben we vele spullen nodig want het huis was niet meer in een al te beste staat. Daarom gingen we op zoek naar een geschikte bouwmarkt. Dat bleek uiteindelijk de Hornbach te zijn. Deze Duitse onderneming is alweer enkele decennia in het Nederlandse landschap aanwezig en heeft zich gevestigd als een van de beste en meest betrouwbare bouwmarkten. Ze hebben echt alles in huis en dat kwam goed uit want in de loop der tijd zijn wij vaste klanten geworden. Het mooiste vinden we nog wel de openingstijden Hornbach. Hornbach hanteert namelijk erg soepele openingstijden. Hornbach heeft namelijk veel koopavonden en je begrijpt het wellicht al, vooral in de avond hebben wij de meeste tijd om te klussen of om inkopen voor het nieuwe huis te doen. Gelukkig hebben ze daarom deze handige openingstijden. Hornbach is een winkel die van alle markten thuis is. Niet alleen voor de bouw kan je bij hen terecht, ook voor in de tuin vind je hier alles wat je hartje begeert. Dat komt extra goed uit, want onze tuin is echt enorm. Wat wil je ook met een losstaand huis in een dergelijk prachtig stuk natuur?

Openingstijden Hornbach opzoeken

Doordeweeks werken wij beide overdag 40 uur. Het is dan ook behoorlijk pittig om er in de avonden bij te klussen. Gelukkig is dit een hobby van ons en kunnen we ons optimaal uitleven dankzij de openingstijden. Hornbach heeft hier dan ook goed aan gedaan want we merken dat we in de avond zeker niet de enigen zijn die er dan op uit trekken. Natuurlijk is het een win-win situatie want ook de bouwmarkt profiteert natuurlijk van deze late klanten. Het is dan ook een groot zegen dat de Hornbach elke avond een koopavond heeft. Dat is nog niet alles qua openingstijden. Hornbach heeft ook erg vaak koopzondagen. Dat komt al helemaal goed uit want in het weekend staan onze dagen volledig in het teken van ons nieuwe huis. Dankzij de openingstijden, Hornbach bedoelen we hier wederom, kunnen wij ook in het weekend volop aan de bak. En er moet nog heel wat gebeuren hoor. Lees hier maar eens de onderstaande dingen.

  • Een nieuwe keuken. We willen graag een geheel nieuw keukeneiland.
  • De badkamer moet compleet gerenoveerd worden want er zat overal schimmel. Omdat we hier toch onze dagen willen slijten pakken we het zo groots mogelijk aan. Daarom kiezen wij voor een ligbad, sauna en een whirlpool. Dat wordt lekker genieten. Ook hiervoor kunnen we bij onze oude en vertrouwde bouwmarkt zijn. Zeker dankzij hun geweldige openingstijden.
  • Hornbach levert zoals we al zeiden ook alle spullen voor de tuin. Dat komt goed uit want we zijn nu bezig om een vijver uit te graven. Die gaan we opvullen met allerlei waterplanten en we hopen er op den duur koikarpers in te kunnen kweken.
  • En dan hebben we het nog niet gehad over alle spullen die nodig zijn om het huis een mooi aangezicht te geven. Verf, behang, tapijt en ga zo maar door. Dit alles halen wij bij, dankzij de openingstijden, Hornbach.

Zoek naar openingstijden

Hornbach heeft net als vele andere bouwmarkten hun tijden dat ze geopend zijn weergegeven op een speciale site waar we het nog even over willen hebben. Op die manier hebben wij in de eerste plaats de meest dichtstbijzijnde vestiging gevonden en ten tweede hun openingstijden. Hornbach heeft net als de Karwei, de Gamma en de Praxis op deze site zijn openingstijden. Hornbach heeft verschillende openingstijden voor verschillende plaatsen. Kijk daarom van te voren goed naar hun openingstijden. Hornbach is echt een aan te raden bouwmarkt. Er werken altijd vrolijke mensen met een hart voor de zaak die niets liever willen dan jou met een tevreden glimlach de winkel te zien verlaten. Bij ons is dat altijd geval, al was het alleen al vanwege hun riante openingstijden. Hornbach doet er dus goede zaken mee dat ze vele koopavonden hebben en ook vaak op zondag geopend zijn. Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar deze site met openingstijden. Hornbach heeft een aparte sectie op deze website verkregen en is te vinden als je het volgende intypt in je browser: openingstijden.nl/Hornbach. Daar vind je niet alleen de openingstijden Hornbach. Naast de openingstijden Hornbach en die van andere bouwmarkten vind je ook veel tijden terug van supermarkten, kledingwinkels en ga zo maar door. Als je zelf een winkel hebt, kan je hier gratis je eigen openingstijden Hornbach plaatsen. Stuur ze even een mailtje of vul het contactformulier in. Dan ben je in no time een stuk beter op te zoeken dankzij deze website. Nou, wij gaan weer verder met klussen. Veel succes!

Bezoek de website voor meer informatie : Openingstijden Hornbach