Wie is Wie
Image default
Aanbiedingen

Bedrukken van tape

Factuur

Wanneer de producten geleverd zijn wordt er digitaal een factuur verzonden. Hier staan de verdere details op over het betalen van de bedrukte tape. De prijs die zichtbaar is bij de producten is ook de prijs die betaald moet worden. Goed om te benoemen is dat er geen vrachtkosten, clichekosten en diapositieve drukkosten en geen all-over bedrukkingskosten worden gerekend.  Laten wordt er nog meer over toegelicht maar een cliché is eigenlijk een soort stempel waar de tape mee wordt bedrukt. Dit alles zit al in de prijs die wordt gerekend voor het product! Er komen dus geen rare verassingen kijken  bij het ontvangen van de factuur. Het enige wat niet vergeten moet worden is dat er nog wel BTW gerekend wordt.  

Aanleveren van het ontwerp

123Bedrukte Tape regelt alles van het maken van het ontwerpen tot het bedrukken van de tape. Het ontwerp voor de tape moet aangeleverd worden doormiddel van een digitaal drukvoorbeeld. Om een digitaal drukvoorbeeld te kunnen maken is er een afbeelding, logo of andere gegevens nodig die gedrukt moeten worden. Het team van 123Bedrukte Tape zal er voor zorgen dat er een compleet ontwerp gerealiseerd wordt wat op de tape gedrukt kan worden. Mocht het zo zijn dat er nog niet precies duidelijk is wat er op de tape gedrukt moet worden kan er door het team van 123Bedrukte Tape altijd geadviseerd worden. Dit is geheel kosteloos mogelijk.  

Er zijn verschillende bestanden die gebruikt kunnen worden voor het aanleveren van de bestanden. Een EPS, AI, of PDF hebben voorkeur omdat hierin de bestanden in de beste kwaliteit aangeleverd kunnen worden. Wanneer de bedrukking in een hoge kwaliteit wordt aangeleverd zal de bedrukking ook veel beter op de tape gedrukt worden. Mocht het niet mogelijk zijn om de bedrukking in die specifieke bestanden aan te leveren is het ook nog mogelijk de tape te bedrukken met documenten van een iets lagere kwaliteit, dit gebeurd in overleg met onze ontwerper.

https://www.123bedruktetape.be/