Wie is Wie
Image default
Beauty en verzorging

Tabouret of Taboeret?

Tabouret of Taboeret?

Verschil tussen tabouret en taboeret?

Het viel ons op dat aanbieders van deze kruk beide begrippen (tabouret / taboeret) gebruiken om hetzelfde product aan te duiden, namelijk een kruk met een vijfpoots voetkruis wat in hoogte verstelbaar is. We gingen voor u op zoek naar het antwoordt, tabouret of taboeret!

 

Internet is niet meer uit ons leven te denken en er gaat waarschijnlijk geen dag voorbij of u surft wel even op het world wide web om facebook te bekijken, of u kijkt even op Marktplaats op zoek naar leuke aanbiedingen en de kans is groot dat u weleens bij één van de meer dan 59.000 Nederlandse webwinkels iets gekocht heeft. Van een aantal aanbieders zoals Wehkamp of Zalando weet u het internetadres wel uit uw hoofd maar voor een groot aantal producten gebruikt u waarschijnlijk Google. Dat was voor ons reden om te kijken hoe onder andere Google er over dacht, tabouret of taboeret.

 

Google is vrij duidelijk in haar standpunt, zoek je op taboeret dan corrigeert Google dit en vraagt of je tabouret bedoelt. Zelfs Google Translate vraagt voor vertaling al of we tabouret bedoelen. Bij Wikipedia treffen wij hetzelfde aan, taboeret wordt gecorrigeerd naar tabouret. Ga je echter naar verschillende Nederlandse woordenboeken op internet dan is de situatie precies andersom.

 

Navraag leert dat beide woorden, tabouret en taboeret juist zijn. Taboeret is een echt Nederlands woord en betekent exact hetzelfde als tabouret namelijk; kruk, stoeltje zonder leuning of meubelstuk. In België is het tabouret.

 

Tabouret of taboeret kopen

Als u op zoek gaat naar dit product en u wilt een compleet overzicht krijgen is het dus verstandig om zowel op tabouret als taboeret te zoeken, maar waar moet u opletten bij aanschaf van deze kruk? Er zijn een groot aantal aanbieders en nog meer verschillende modellen. Een tabouret of taboeret heeft een zitting die meestal rond van vorm is en in tegenstelling tot de gewone kruk, die een harde of kunststof zitting heeft, is de tabouret of taboeret haar zitting uitgevoerd met een dikke foam laag en bekleed met (kunst) leder. Dit geeft de tabouret (taboeret) een comfortabele zit. De kruk is dankzij een gasveer in hoogte verstelbaar en staat op een stabiele vijfpoots voetkruis.

 

Een tabouret of taboeret schaf je bij voorkeur aan bij een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in dit soort kleine zitmeubels. Deze vakmensen kunnen u van nuttig advies voorzien zodat u de juiste kruk koopt zonder daar teveel voor te betalen. Een kwalitaief goede tabouret of taboeret vindt u al ruim onder de honderd euro.

 

Tabouret Benelux

Tabouret Benelux heeft al jaren ervaring met de online verkoop van kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs. Bij ons heeft u de keuze tussen modellen met een kunststof of aluminium voetkruis, tabourets (taboeretten) met of zonder rugleuning en voor de professionals die beide handen nodig hebben tijdens hun werkzaamheden een tabouret (taboeret) met voetbediening.

 

Tabouret Benelux is vanwege haar scherpe prijs en uitstekende service het vertrouwde adres voor veel bedrijven en zorginstellingen.

 

Tabouret Benelux

E-mail: info@tabouretbenelux

Telefoon: 033-7850399

 

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

Bezoek de website voor meer informatie : Tabouret of Taboeret?