Wie is Wie
Image default
Vakantie

Ontdek de Ultieme Outdoor Luxe: Cuber Suites

Ben je klaar voor een unieke ervaring midden in de natuur, waar luxe en comfort samenkomen met het rustgevende groen van de ongerepte wildernis? De Cuber Suites bieden een exclusieve ontsnapping die luxe comfort naadloos integreert in de natuurlijke schoonheid van het landschap.

De Basis van Buitengewoon Buitenleven: De Outdoor Suite

Elke Outdoor Suite bij Cuber is ontworpen om een harmonieus evenwicht tussen moderne luxe en de natuurlijke omgeving te bewaren. Stel je voor dat je verblijft in een vrijstaande suite, compleet met een ruim terras en een buitenhaard, waar je ongestoord kunt genieten van de betoverende panorama’s door de grote ramen die dienen als je privétheater naar de natuur. De suite belooft niet alleen een plek van rust maar is ook uitgerust met faciliteiten zoals een regendouche onder een glazen dak, zachte handdoeken, heerlijke zeep, en een kingsize bed geplaatst bij een groot raam voor een schilderachtig uitzicht dat ontwaakt met de dageraad.

Verhoog de Ervaring: De Cuber Suite met Hottub

Voor wie zijn verblijf naar een hoger niveau wil tillen, biedt de Cuber Veluwe Suite met hottub een ongeëvenaarde ervaring. Ontspan in de iconische Weltevree Dutchtub, genietend van stomend warm water terwijl je onder een sterrenhemel baadt. Deze optie bevat een extra pakket met hout, aansteker en een handbijl, waarmee je de hottub op elk gewenst moment kunt verwarmen, perfect voor die kille avonden waarop de sterren net wat helderder lijken.

Warmte en Welzijn: De Cuber Suite met Sauna

Een andere verrijkende optie is de Cuber Suite met sauna. Deze faciliteit verhoogt het comfort door een privé Welvaere barrelsauna te bieden met een panoramisch uitzicht. Stel je voor dat je de warmte van de sauna absorbeert terwijl je door een panoramisch raam de serene natuur in kijkt. Deze sauna is niet zomaar een sauna; het heeft een eigen veranda, een kleedkamer en een ruime sauna-ruimte.

Een Oase van Rust en Luxe

Elke Cuber Suite is ontworpen met de filosofie om ‘één te worden met de natuur’. Dit concept weerspiegelt de essentie van een rustige, luxe retraite waar elke gast kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kan onderdompelen in de rust van de natuur. Het is de ultieme plek om tot rust te komen, te verjongen en te genieten van het beste wat de natuur te bieden heeft. Elk detail, van het ontwerp van de suites tot de kleine luxe extra’s, is zorgvuldig overwogen om een onvergetelijke ervaring te creëren die gasten keer op keer willen beleven.

Welkom bij Cuber Suites, waar je verblijf niet zomaar een uitje is, maar een diepe duik in de luxe van de natuur.

https://glampings.nl/