Wie is Wie
Image default
Vakantie

Deze prachtige natuurcamping op de Veluwe vind je midden in de bossen

Altijd al willen kamperen op een natuurcamping midden op de Veluwe? Bij Camping het Vossenhol verblijf je bijvoorbeeld in een originele Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit je Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent. 

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Ervaar jij bij kamperen eigenlijk alleen maar ongemakken? Ga genieten op een mooie natuurcamping op de Veluwe en verblijf in een van de luxe chalets van Camping het Vossenhol. Zo hoef je niet je tent op te zetten en geniet je van alle voordelen van het kamperen. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping. Genoeg redenen om te verblijven op de prachtige natuurcamping in de Veluwe: Camping het Vossenhol.

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

Voor een prachtige natuurcamping midden op de Veluwe ga je naar Camping het Vossenhol. Deze camping heeft diverse bijzondere voorzieningen waar jij tijdens je verblijf gebruik van maakt. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren.