Wie is Wie
Image default
Vervoer en transport

Eén adres voor opslag én vervoer van bevroren levensmiddelen

In de koeltransport wereld is Frigo Group een betrouwbare naam. Al tientallen jaren verzorgt Frigo voor grote en kleine bedrijven de opslag en het vervoer van onder meer vlees, brood, frites, fruit, groenten, patat, ijs en vis. Als klant van Frigo Group kunt u dag in dag uit rekenen op hardwerkende, vriendelijke vakmensen die er alles aan doen uw producten in de best mogelijke conditie op de plek van bestemming te krijgen.

Alle orders worden op een effectieve manier ingedeeld en verwerkt. Als u nieuw bent bij Frigo raden we aan op de site enkele reviews te lezen. En onder het kopje ‘nieuws’ wordt verslag gedaan van huidige ontwikkelingen in de branche. Als u een Frigo medewerker wilt spreken zijn dit de nummers die u kunt bellen: +31 252419017 (Margreet van Elderen), +31 314665125 (Henk van Veen) of +31 850440680 (Margreet van Elderen). 

Twee vrieshuizen

Frigo Group beschikt over twee moderne, volwaardige vrieshuizen. Beide zijn centraal gelegen. Een staat in Nieuw-Vennep, de ander in ’s-Heerenberg. Als het om diepgevroren artikelen gaat is een zorgvuldige werkwijze van groot belang. Dit is de reden dat er bij een calamiteit of storing -hoe klein ook- altijd een technisch medewerker opgeroepen wordt. Dag en nacht, zeven dagen in de week.

De juiste certificaten en vergunningen in huis

De certificaten IFS Logistics en Skal, de douanevergunning Entrepot C en de vergunningen voor vlees K en B tonen aan dat Frigo Group een echte professional is. Als u als bedrijfseigenaar graag continu zicht hebt op de voorraad en 24/7 gegevens wilt kunnen controleren, zit u goed bij Frigo. Het Warehouse Management Systeem en de EDI-verbindingen maken dit namelijk mogelijk. Zelf orders plaatsen kan ook middels het WMS. Beide koelhuizen zijn uitgerust met beveiligingscamera’s op zowel de laad- als losdocks. Frigo Group doet er alles aan de in- en uitlevering soepel en op tijd te laten verlopen. Mogelijke haperingen worden direct gesignaleerd en opgelost.
 

https://www.frigogroup.com/nl