Wie is Wie
Image default
Vakantie

Kreta – Het eiland dat je nooit teleurstelt

Kreta is één van die plaatsen waar veel mythologie en geschiedenis aan verbonden is. Maar in de loop der jaren is het ook een favoriete locatie voor toeristen geworden. Het onderscheidt zich door het feit dat dit een uitgestrekt gebied is voor toeristen. Het eiland is fantastisch om met de auto te beleven, dus vergeet niet om een auto te huren.  Er zijn veel dingen te doen en plaatsen om te verkennen, het enige wat je hoeft te doen is te vertrekken en je onder te dompelen in de hele ervaring.

Bezoek het Heraklion Archeologisch Museum

Het Heraklion Archeologisch Museum staat vol met verbazingwekkende kunstvoorwerpen die de Griekse geschiedenis weergeven. Je kan zelfs de Phaistos-schijf zien, een zeer mysterieus kunstvoorwerp dat iedereen wil bekijken. Er is ook het bijzondere Arkalochori Bijl. Het is een ongelooflijke en geweldige plek om te bezichtigen tijdens een bezoek aan Kreta.

Strand en Lagune van Balos

Een bezoek aan het strand en lagune van Balos is erg indrukwekkend, vooral omdat dit een moeilijk te bereiken locatie is en er een heleboel leuke dingen te zien zijn. Mensen waarderen dit omdat het uniek en apart is. Je zal je amuseren tijdens het verkennen. Het is absoluut de moeite waard, vooral als je eens wat anders wilt zien.

Neem een Veerboot naar Loutro

Het leuke aan deze plek is dat het een vissersdorpje is met een heel aparte uitstraling. Bovendien zijn er hier leuke stranden waar je kan gaan zwemmen of wandelen. Er zijn genoeg unieke belevenissen, het enige wat je hoeft te doen is ze zelf uit te proberen.

Het Klooster van de Heilige Drievuldigheid

Een bezoek aan het klooster van de Heilige Drievuldigheid is een heel goed idee. Je mag het klooster binnengaan, wat erg leuk is. Bovendien zal je onder de indruk zijn van de architectuur, de uitzichten, enz. Oh ja, de plaats is ook bezaaid met katten.

De Oude Stad Rethymnon

Rethymnon is ook een toffe plaats om te bezoeken, omdat het een oude stad is. Het ziet er buitengewoon uit en het heeft een pittoreske haven. Er zijn zelfs enkele geplaveide steegjes, waar je een heleboel dingen kan ontdekken. Dit alleen al maakt het een zeer goede keuze voor iedereen die Kreta aandoet.

Bezoek Knossos

Je kan niet in Kreta zijn zonder Knossos te bezoeken. Dit is een zeer imposante en adembenemende archeologische site. Er is hier veel geschiedenis te vinden en niet te vergeten kan je er allerlei archeologische voorwerpen bestuderen.

Conclusie

Een bezoek aan Kreta is geweldig als je de lokale geschiedenis wilt koesteren, terwijl je ook allerlei mooie vergezichten wilt ontdekken. Er zijn ook veel mogelijkheden om van het lokale eten te genieten, lees hier meer over Kreta. Het beste is om een auto te huren op Kreta, omdat je dan nieuwe dingen kan zien, van verschillende locaties kan genieten en je kan laten onderdompelen in het geheel.

Een auto huren op Kreta is een must, er is geen betere manier om het hele eiland te zien en op het eiland rondrijden is een genot op zich. Het is goedkoop en gemakkelijk om een auto te huren en je haalt de auto op veel verschillende locaties op. Je moet het zeker doen, want Kreta is een geweldige locatie, en je zal het ongelooflijk leuk en belonend vinden!

https://www.autoprio.nl/