Wie is Wie
Image default
Vakantie

Op zoek naar avontuur in de Ardennen?

Ben jij op zoek naar een spannend weekendje weg vol avontuur? Dan ben je in de Ardennen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk tal van activiteiten die jouw adrenalinelevel een boost geven. In deze blog geven we je enkele tips om het avontuur in de Ardennen op te zoeken.

Beleef avontuur Ardennen in een avonturenpark

In de Ardennen vind je een groot avonturenpark waar jij een dagje helemaal los kunt gaan. Hier vind je tevens het grootste outdoor paintballveld van de Benelux. Dit avonturenpark vind je in het kleinste stadje van de wereld, namelijk in Durbuy. Verwacht echter geen klein avonturenpark, je kan hier namelijk van alles beleven.

Spannende activiteit

Je kunt op eigen houtje een spannende activiteit uitvoeren in de Ardennen. Denk bijvoorbeeld aan een van de vele avontuurlijke mountainbikeroutes die de Ardennen biedt. Zo ben je sportief bezig én krijg jij een flinke dosis avontuur. Ook kun je kiezen voor een van de vele wandelroutes. Wie zegt dat wandelen saai is? Er zijn allerlei routes te vinden waar je uitgedaagd wordt om de route af te maken.

Toch even ontspannen?

Heb je toch even genoeg van al het avontuur in de Ardennen? Dan is de Ardennen ook de perfecte plek om ontspanning en rust op te zoeken. Er zijn veel welnessen te vinden waar je even helemaal kunt ontspannen. Daarnaast zijn er ook leuke plekjes waar je een avondje culinair kunt genieten. In de Ardennen is genoeg te beleven voor iedereen!

https://indardennen.be/activiteiten/avontuur-plezier/