Wie is Wie
Image default
Dienstverlening

Uw expert voor de verhuur van licht en geluid is gevestigd in Oud-Turnhout

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat zich specialiseert in de verhuur van installaties voor licht en geluid, moet u in Oud-Turnhout zijn! Daar vindt u namelijk het Belgische bedrijf Pro Industries dat zich inzet voor de technische ondersteuning van feesten en evenementen in de ruime omgeving van Turnhout. Voor de verhuur van licht en geluid en alle technische benodigdheden voor een geslaagd event kunt u daarom rekenen op de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Lees verder en ontdek welke installaties u kunt huren bij Pro Industries.

Welke installaties wilt u huren?

Heeft u reeds een goed idee van welke installaties u nodig heeft voor uw event? Of wilt u dit graag eerst bespreken met een expert in de verhuur van licht en geluid? In beide gevallen is Pro Industries uit Oud-Turnhout u graag van dienst. De ervaren medewerkers van het bedrijf adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Op basis van uw wensen en de aard van uw evenement of feest, kunnen zij u de juiste installaties aanraden. Zo weet u zeker dat u goed zit bij dit bedrijf voor de verhuur van licht en geluid. Denk hierbij aan professionele installaties voor uw festival, maar ook om DJ-sets voor uw wijkfeest of gewoon een aantal geluidsboxen voor uw tuinfeest. Ongeacht de aard en grootte van uw feest, kunt u hier terecht voor de juiste technische benodigdheden.

Vraag om meer informatie

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden voor de verhuur van licht, geluid en andere technische installaties voor uw feest of event? Pro Industries helpt u graag verder. Op de website van het bedrijf vindt u een overzicht van hun aanbod voor verhuur, maar ook voor verkoop. Perfect als u vaker events plant die vragen om licht en geluid. Via de website kunt u ook contact opnemen met de medewerkers voor een offerte of als u nog vragen heeft.

https://www.proindustries.be/home/