Wie is Wie
Image default
Dienstverlening

Ontstoppingsdienst

Vako is een professionele ontstoppingsdienst, met werkgebied verspreid over heel Vlaanderen. De techniekers hebben ruime ervaring in ontstopping, ontkalking en waterbehandelingen. In 1 uur ontstoppen ze uw afloop, bad, lavabo, toilet en dat zeven dagen op zeven, al jarenlang. Vako is ruim verspreid in Vlaanderen, en is daardoor altijd snel ter plaatse. Bovendien bespaart u op verplaatsingskosten, en dat is altijd mooi meegenomen.

Het familiebedrijf beschikt over kwalitatief materiaal en machines die voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Als een technieker van Vako bij u ter plaatse komt, kan u er dus op rekenen dat het werk grondig, netjes en veilig gebeurt. Ontstopping kan op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van het probleem. In bepaalde gevallen moet er ontstopt worden met hoge druk, voor andere problemen moet dan weer gebruik gemaakt worden van een spiraalmachine. Voor alle verschillende methodes heeft Vako het juiste materiaal, en hoeft er dus geen tijd verloren te gaan.

Als het probleem moeilijk te lokaliseren is, wordt gebruik gemaakt van een camera die alle breuken, putjes of onregelmatigheden in kaart brengt. Zo kan het probleem bij de oorzaak worden aangepakt, om te voorkomen dat u binnen afzienbare tijd terug een ontstoppingsdienst nodig heeft. Als u met Vako werkt, weet u ook precies aan welke kosten u zich mag verwachten. Het bedrijf heeft een vaste tarievenlijst, dus verrassingen hoeft u niet te vrezen. De prijzen zijn eerlijk, concurrentieel en in lijn met de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Wil u meer weten over de ontstoppingsdienst van Vako, kijk dan even op de website 

http://www.vako.be