Wie is Wie
Image default
Gezondheid

Hyperpigmentatie onder ogen verminderen

Hyperpigmentatie onder ogen

Hyperpigmentatie ook wel pigmentvlekken genoemd zijn er lastig wanneer je ze net onder je ogen hebt. Dit komt natuurlijk omdat de huid onder en rond je ogen erg dun en teer is. Toch is het wel degelijk mogelijk om deze vlekjes te verminderen. Wij gaan jou laten zien hoe dit exact werkt.

Hoe herken je hyperpigmentatie onder de ogen

Als je donkere vlekjes hebt in de huid onder en rond je ogen. Deze huidvlekken gaan daarnaast bijna niet meer weg. Bij mannen zie je ze heel vaak. Bij vrouwen echter vee minder, omdat zij het verbergen met oog make-up. Wel handig om een vrouw te zijn. Toch wilt iedere vrouw er anno 2015 toch zo naturel mogelijk erbij lopen.

Hoe verminder in donkere wallen en cirkels rond mijn ogen

Wanneer je niet langer met bakken make-up door het leven wilt. Dan is het ook mogelijk om middels Skinlight crème je pigmentvlekken aan te pakken. Na ongeveer 3-4 weken heb je al duidelijk resultaat. In de weken die volgen worden de pigmentvlekken steeds minder donker. De pigmentvlekken gaan langzaam op in de omliggende huid. Je gaat er mooier uitzien. Je kunt de hoeveelheid make-up die je gebruikt verminderen en je zult zien dat de buitenwereld dit echt wel op  gaat merken. Je hebt je natural beauty weer gevonden.

Stappen plan hyperpigmentatie rond de ogen verminderen

-Smeer Skinlight in een kleine hoeveelheid 2x per dag  op.
-Laat het vervolgens 30seconde in trekken.
-Hierna kan je het combineren met andere crèmes, make-up
– Smeer ook een spf op.
– Na ongeveer 3-4 weken zie je de eerste resultaten.

Skinlight bestellen