Wie is Wie
Image default
Alarmsysteem

Kunst der lockpicking – Lockpick Webwinkel

Lockpicking is een vaardigheid om een slot te kunnen openen met behulp van een lockpick set en zonder daarbij de originele sleutel te gebruiken. Het is ook echt een kunde die erg lastig te bemeesteren is. Nog meer dan dat de meeste mensen denken. Deze mensen kennen het vaak alleen van tv maar zo makkelijk gaat het dus NIET!

Daarom is het ook gewoon toegestaan om te beoefenen op je eigen sloten in Nederland. (Bij sloten die niet van jou zijn alleen met toestemming!)

Veel mensen hebben geen leuk beeld van lockpicking omdat ze denken dat criminelen het ook gebruiken. Maar dit is helemaal niet het geval omdat het met lockpicking echt best lang duurt om een slot ermee te openen. Tenzij je dat slot al eerder hebt geopend met lockpicking. Dan weet je namelijk ongeveer hoe de pinnen horen te staan. Daarom is het niet geschikt voor criminele toepassingen. Het wordt er eerder moeilijker op dan dat het makkelijker wordt met lockpicking.

Het duurt langer om een slot te openen met de hulp van lockpicks dan met echte inbrekersmethodes zoals het gebruik van grof geweld..

Dus voor mensen met een liefde voor techniek en een nieuwsgierigheid naar de werking van een slot kan het hartstikke leuk zijn om te beoefenen. Het is eigenlijk erg vergelijkbaar met het oplossen van een 3D puzzel met een blinddoek om!

http://www.lockpickwebwinkel.nl