Wie is Wie
Image default
Gezondheid

Kies voor duidelijkheid over uw gehoor met een gratis hoortest

Als uw gehoor achteruit gaat dan kan dat zorgen voor veel stress en onzekerheid. Zeker als u uw gehoor nodig heeft voor het uitoefenen van uw beroep. Als u het idee heeft dat u minder goed hoort dan kan een gratis hoortest daar duidelijkheid over geven. Een gediplomeerd audioloog doet de test en kan u direct vertellen of uw gehoor nog binnen de normen voor uw leeftijd valt, of u de aanschaf van een hoorapparaat moet overwegen. Als dat laatste het geval is dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Een hoortoestel is vandaag de dag zo klein dat het niet of nauwelijks zichtbaar is. U bent de enige die weet dat u het draagt.

Kies voor optimale veiligheid met een goed gehoor

Goed kunnen horen is heel belangrijk. In het verkeer, maar ook op school, bij het volgen van een studie of op uw werk. Laat uw gehoor daarom testen als u twijfelt of u alles nog goed kunt horen. Vaak komen er signalen uit uw omgeving. Als uw gezin of collega’s aangeven dat u wel erg vaak vraagt om een opmerking te herhalen of als u bepaalde geluiden niet meer opvangt, is het zeker geen overbodige luxe.

Laat uw gehoor testen door de professional

Als u wilt weten of u mogelijk een hoortoestel nodig heeft, dan kunt u een afspraak maken voor een gratis hoortest bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Hier wordt u geholpen door een gediplomeerde audioloog. Deze test uw gehoor volgens de daarvoor geldende maatstaven waarna u meteen duidelijkheid heeft of u een gehoorapparaat nodig heeft. Als dat zo is dan kan dit meteen worden aangemeten. Na een periode van gewenning zult u ervaren dat u alles weer goed kunt horen en dat u weer volwaardig deel kunt nemen aan dagelijkse conversaties. Afhankelijk van de voorwaarden van uw zorgverzekering worden de kosten voor de aanschaf van een hoortoestel soms vergoed. Neem dus snel contact op met deze specialist als u een afspraak wilt maken voor een gratis hoortest.

https://www.doudelet.be/