Wie is Wie
Image default
Hobby en vrije tijd

Hier vindt u de beste teambuilding evenementen in België

Bent u op zoek naar een succesvol teambuilding evenement in België voor uw medewerkers, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Corsendonk Support. Deze organisator en ontwikkelaar van teambuilding activiteiten, coaching, trainingen en fundagen voor groepen weet als geen ander hoe ze u en uw groep het beste moeten vermaken. Met meer dan 20 jaar ervaring en een eigen landgoed in Vlaanderen tot hun beschikking is er aan inspiratie en kennis geen tekort. Of u nu een team moet motiveren of een leuk uitje voor uw familiedag wilt organiseren, deze specialist maakt er iets speciaals van.

Speurtochten, escape rooms en city games

Er zijn verscheidene activiteiten waar u zich voor in kunt schrijven en deze zijn allemaal uitdagend en origineel. Neem deel aan een city game en u trekt Gent, Antwerpen of Brussel in met instructies via GPS en komt onderweg allerlei taken tegen om uit te voeren. Houdt u meer van de natuur en avontuur? Dan kunt u een treasure hunt kiezen en op konijnenjacht gaan, aan een fototocht deelnemen of een oriëntatietocht doen. Escape rooms zijn ook ideale manieren om samenwerking te stimuleren en dus voor teambuilding in België perfect. Ook die worden door Corsendonk Support georganiseerd.

Uw wensen worden gehoord

Het mooie van deze organisator en ontwikkelaar van teambuilding events in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg is dat u zelf ook een locatie voor kunt dragen. Ze komen dan daar naartoe en organiseren hun activiteiten op een plek die u heeft aangegeven. Uiteraard bent u ook welkom op het landgoed in Turnhout Vlaanderen, waar ook een klooster staat, ideaal voor als het weer wat slechter is. Wat ook uw wensen en behoeften zijn, er is een oplossing voor. Laat uw teambuilding in België door deze specialist organiseren en uw team komt daarna weer vol enthousiasme naar het werk.

https://corsendonksupport.be/