Wie is Wie
Image default
Hobby en vrije tijd

Een leuk zwemfeestje organiseren is het ideale cadeau voor uw kind

Wanneer uw zoon of dochter binnenkort jarig is, wilt u natuurlijk een leuk feest organiseren! Voor kinderen is een leuk zwemfeestje een perfect cadeau. Laat de kinderen de hele middag spelen in het zwembad en de wildwaterbaan. ’t Zwemkaffee is het een leuke locatie om het zwemfeestje voor uw kind te organiseren. In samenwerking met het Stedelijk Zwembad van Geel organiseert ’t Zwemkaffee het allerleukste zwemfeestje voor kinderen van alle leeftijden. U heeft de keuze tussen verschillende soorten feesten, zoals een Hotdog Party of een Bicky Party.

Op avontuur in het wildwaterbad

De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de verschillende zwembaden in Geel. Zo is er een wildwaterbad waar ze op avontuur kunnen gaan. Ook kunnen de kinderen in het water springen vanaf een van de springplanken. Wilt u een zwemfeestje organiseren in de zomerperiode? Dan heeft het zwembad ook nog een openluchtzwembad beschikbaar. Als u met minimaal tien personen komt, krijgt de jarige job ook een glas kinderchampagne om nog een extra keer in het zonnetje gezet te worden. Wanneer u een zwemfeestje organiseert bij ’t Zwemkaffee, is er dus genoeg pret te beleven voor de kinderen. U kunt zelf op het zwembadterras of in de brasserie plaatsnemen voor een heerlijk bakje koffie.

Verwen de jarige en zijn of haar vriendjes

Wat is nou een zwemfeestje zonder die lekkere friet, hotdog of pizza? In de brasserie van het zwembad kunnen de kinderen ook een hapje eten. Hier kunt u de jarige en zijn/haar vriendjes na het zwemmen heerlijk laten smullen van het lekkere eten. Een zakje chips tussen het zwemmen door en een frietje of pizza na het zwemmen. Af en toe een verfrissende frisdrank om daarna weer druk bezig te kunnen zijn in het zwembad. Natuurlijk ook een lekker ijsje om het zwemfeestje goed af te sluiten en voordat iedereen naar huis gaat. Vooraf kunt u ook eventuele allergieën doorgeven, zodat hier goed rekening mee gehouden kan worden.

https://www.tzwemkaffee.be/