Wie is Wie
Image default
Entertainment

Zomers plezier tijdens een schoolreis naar dit park

Hoewel er de rest van het jaar ook genoeg te doen is, is de zomer een geweldige tijd om het park BillyBird te bezoeken voor een schoolreis. Het park heeft vele buitenattracties waar op een warme dag heerlijk gespeeld kan worden. Ook voor begeleiders is dat natuurlijk gunstig, omdat zij zo ook van het mooie weer kunnen genieten. Ben je op zoek naar een bestemming voor een schoolreis in de warme periode van het jaar? Denk dan eens aan BillyBird. Een waar speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden.

Speeltuinen en zo veel meer

BillyBird heeft naast overdekte attracties een grote variëteit aan buitenattracties. Denk bijvoorbeeld aan verschillende speeltuinen, een achtbaan, klimparcours en springkussen. Er kan gegleden, gevoetbald en gerend worden en zeker kinderen die graag klimmen en klauteren hebben het er naar hun zin tijdens een schoolreis. Ze gaan op zoek naar schatten in het zand van de Oervallei, waar natuurlijk ook met water gespat mag worden. Ze klimmen naar de top van de klimberg, waar heel het park te zien is, en gaan in volle vaart naar beneden van de bootjesglijbaan. Vrolijk gespetter onder de warme zon. Voor de kleinsten is er een apart deel van het park, waar van alles te beleven valt in thematische attracties.

Een fijne stranddag

Centraal punt van het park is een groot kunstmatig strand. Als de deelnemers aan de schoolreis hun diploma hebben, kan hier heerlijk worden gezwommen en gespeeld in het zand. Er zijn ook waterfietsen te huur voor actief waterplezier. Voor kleinere kinderen is er een speciaal kinderbad, vaak met toezicht, zodat je de kinderen gerust hun gang kunt laten gaan. De kinderen nemen een frisse duik vanaf het duikeiland, terwijl de begeleiders genieten van de zon of schaduw. Tijd voor een spannende competitie: wie bouwt het mooiste zandkasteel en wie kan het snelst naar het vlonder zwemmen? Al het plezier van een schoolreis naar het strand, maar zonder de gevaren van de zee. En dat allemaal in BillyBird!

https://billybird.nl/hemelrijk/