Wie is Wie
Image default
Entertainment

Welke feesttenten die te huur staan, kiest u?

Een feest kan niet zonder een ruime tent. Dat hebben de specialisten van Martens Evenementen Service in Hoogstraten helemaal begrepen. Ze zijn telkens op zoek naar nieuwe manieren om u van dienst te zijn en u rekent daarom voor al uw evenementen op de verhuur van hun materialen. De feesttenten die ze te huur hebben, zijn beschikbaar in allerlei groottes en modellen. U kiest zelf gemakkelijk welke stijl past bij uw feest.

De verschillende types tenten

Een eerste keuze die u moet maken, is het type van tent. Als echte specialisten in de verhuur van materiaal voor evenementen, hebben ze nu eenmaal een heel assortiment aan feesttenten ten alle tijden te huur staan. Enkele types die ze ter beschikking hebben, zijn:

  • Een stretchtent
  • Grote kadertenten
  • VIP-Tenten, oftewel pagodetenten
  • Spantenten, oftewel festivaltenten
  • Handige plooitenten

Eenmaal u heeft gekozen voor een van deze modellen, is het tijd om de grootte ervan te bepalen. Dit hangt sterk af van het aantal gasten dat u verwacht tijdens het evenement. Het spreekt voor zich dat festivaltenten niet geschikt zijn voor een diner met de familie. Daarvoor kiest u eerder een VIP-Tent of zelfs kadertent, afhankelijk van de grootte van uw familie.

Een stevige ondergrond

Voor de verschillende tenten hebben ze eveneens vloeren te huur. Niet elke ondergrond is namelijk geschikt om op te dansen of tafels te plaatsen. Dankzij de handige vloeren hoeft u zich daar helemaal geen zorgen meer over te maken. Ook bij slecht weer blijven de voeten van u en uw gasten bovendien droog. U heeft hierbij de keuze tussen cassettevloeren en houten vloeren.

Neem contact op met hen voor een offerte

Heeft u voor de verhuur van het feestmateriaal voor uw evenementen gekozen voor deze specialisten in Hoogstraten en weet u welke tent u wilt? Vooraleer een beslissing te maken, wilt u wellicht eerst weten hoeveel de tent gaat kosten. Dan is een volgende stap om een offerte aan te vragen voor de feesttenten die ze te huur hebben. Dit kan door hen telefonisch te contacteren of een e-mail te sturen. Neem vandaag nog contact met hen op en plaats uw bestelling.

https://www.martensevenementen.be/feesttenten-te-huur/