Wie is Wie
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Oost-Vlaanderen boeken of verkies je een ballonvaart in Sint-Niklaas

Ook al eens gedacht aan een ballonvaart in Oost-Vlaanderen, C-Air heeft tal van opstijglocaties in deze regio. Boek jouw ballonvaart vanuit Sint-Niklaas, Lokeren, Gent, Aalst en nog tal van andere prachtige locaties. Wij van C-Air ballonvaarten gaan je wat meer vertellen over Oost-Vlaanderen en Sint-Niklaas.

Ballonvaart Oost-Vlaanderen en zijn opstijglocatie’s

C-Air is gevestigd in Oost-Vlaanderen en meer bepaald in Sint-Niklaas, dus het is logisch dat de meeste ballonvaarten vanuit deze regio’s vertrekken. Heb je ook al eens een luchtballonvaart meegemaakt? Of wil je iemand verrassen met een ballonvaart in Oost-Vlaanderen? Neem dan even vrijblijvend met ons contact op en wij helpen je graag verder om je droom in vervulling te laten gaan.

Ballonvaart Sint-Niklaas

Een ballonvaart in Sint-Niklaas of ook wel de ballonstad bij uitstek genoemd. Ieder jaar worden er tal van ballonvaarten georganiseerd vanop de grote markt. Opstijgen vanuit het stadscentrum is een unieke ervaring. In het eerste weekend van September zijn er ook de vredefeesten. Dit is een jaarlijks ballonfestival waar een honderdtal luchtballonnen opstijgen.

Naast Sint-Niklaas hebben we uiteraard nog tal van andere opstijglocaties in het Waasland. C-Air organiseert ballonvaarten in Lokeren, Gent en Aalst.

Werking van een ballonvlucht Oost-Vlaanderen

Een ballonvlucht duurt circa 1 uur wij voorzien steeds een glaasje champagne na de vlucht. Het totale evenement duurt uiteraard langer dan 1 uur, hiervoor mag je een 4 tal uurtjes uittrekken.

Wij spreken af op de opstijglocatie, daar maken wij alles klaar terwijl onze piloot je een briefing geeft. Na het rechtzetten van de luchtballon mogen de passagiers instappen en vertrekt de ballonvlucht.

Tijdens een luchtballonvaart stijgen we door naar een hoogte van 1000 meter, wij steken ook een zekere variatie in al onze vaarten. Dit doen we door allerlei hoogtes aan te nemen tijden jouw ballonvlucht. Na de landing nemen wij uiteraard de tijd om met onze passagiers nog een glaasje te drinken. Wil je ook deze fantastische ervaring beleven. Neem even vrijblijvend contact met ons op.

Boek je ballonvaart in Sint-Niklaas

Je kan rechtstreeks via onze website je ballonvaart in Sint-Niklaas boeken, neem even een kijkje en wij helpen je graag verder. Als je verder nog vragen hebt of een ballonvlucht boven een andere regio wenst te ondernemen contacteer ons dan vrijblijvend

 

https://www.cair-ballonvaart.be/aanbod/ballonvaart-oost-vlaanderen/