Wie is Wie
Image default
Gezondheid

Voor een gezonde hersenwerking en om stress te verminderen heeft u deze producten nodig

Staat u nooit met een uitgerust gevoel op? Wilt u zich beter kunnen concentreren, een beter geheugen hebben en zich energievoller voelen? Heeft u het gevoel dat de stress u momenteel te veel wordt en dat u de controle dreigt te verliezen? Dan zijn noötropica dé oplossing voor u. Deze natuurlijke stoffen en plantenextracten zijn specifiek voor het ondersteunen van de hersenwerking en dat zonder bijwerkingen te veroorzaken. Dat betekent dat u ze veilig kunt nemen, vooral als u voor de genotificeerde formules van MY®HEALTH uit Kermt uitkiest.

Drie wetenschappelijk onderbouwde formules

MY®HEALTH is een specialist in Vlaanderen die in haar laboratorium op de universiteit van Hasselt veilige en natuurlijke oplossingen zoekt voor gezondheidsproblemen. Dat doen ze samen met een team Belgische wetenschappers. De producten die ze zorgvuldig hebben samengesteld, zijn dan ook volledig conform de Belgische wetgeving en wetenschappelijk onderbouwd. U heeft de keuze uit drie formules die elk een ander probleem aanpakken. My Relax is bijvoorbeeld bedoeld voor mensen die veel stress ervaren en dit willen verminderen, My Focus is specifiek samengesteld voor mensen die meer energie en concentratievermogen nodig hebben en My Sleep is voor iedereen die eindelijk een goede nachtrust wil ervaren. Iedere formule bestaat uit een andere samenstelling van natuurlijke stoffen die het probleem samen op een veilige en effectieve manier aanpakken.

Kies de juiste hulpmiddelen

In België zijn de eisen omtrent voedingssupplementen zeer streng en de producten van deze specialist zijn dan ook uitgebreid getest. Ze hebben een NUT-notificatie gekregen, wat betekent dat ze volledig voldoen aan de regels van de Belgische wetgeving. U kunt ze veilig nemen, ze zijn van hoge kwaliteit en er zijn geen bijwerkingen. Ze worden verkocht en aangeraden door artsen en zorgverleners in België. Woont u in of nabij Vlaanderen? Dan is dit dus de specialist voor u. Kies de juiste hulpmiddelen uit voor uw klachten en u ervaart snel de krachtige werking en bijbehorende verlichting. Stress verminderen ging nog nooit zo eenvoudig!

https://www.myhealth.be/