Wie is Wie
Image default
Dienstverlening

De Google Nexus 5X

Google brengt al jaren onder de naam Nexus telefoons uit die door een van de grote Android fabrikanten geproduceerd word. Eerder waren Motorola en HTC aan de beurt. Nu mag LG de naam van google hoog houden. Het Koreaanse merk brengt de nieuwe Nexus uit met de naam 5X. Al eerder bracht LG de Nexus 5 uit dit kan gezien worden als een opvolger van dit toestel.

De telefoon is voorzien van de nieuwste techniek. Een 5,2 inch full HD scherm zorgt er voor dat alles kristal helder te zien valt. Verder is er een 12.3 megapixelcamera aan het toestel vastgemaakt waarmee je haarscherpe foto’s kan maken. De buitenkant is speciaal ontworpen zodat het erg prettig in de hand ligt. Geen gewaagde designs, maar gewoon een staaltje degelijkheid. Om stevigheid te garanderen is besloten de telefoon als een geheel te maken, dit heeft als nadeel dat de batterij er niet uitgehaald kan worden maar zorgt er wel voor dat je de telefoon zo nu en dan eens op de grond kan laten vallen.

Het grootste voordeel van de Nexus telefoons is dat ze werken op de nieuwste variant van Android, in dit geval Android 6.0 Marshmallow. Deze vernieuwde software zorgt er voor dat alle technische hardware binnen de telefoon efficiënt samenwerkt, de batterij lang mee gaat en het bovendien erg gebruiksvriendelijk is.

De telefoon is vanwege zijn lage prijs en robuuste degelijkheid uiterst geschikt voor zakelijk bellen. Mocht je nou eens niet in de gelegenheid zijn voor een telefoonopname dan raad ik je aan een telefoonservice te gebruiken. Deze geweldige dienst zorgt er voor dat je geen geld misloopt omdat een potentiele klant belt en jij in een vergadering zit. Je hoeft ook niet ontzettend veel geld neer te leggen voor een vaste secretaresse, het uitbesteden van de telefoonopname brengt weer een stuk rust en professionaliteit in de bedrijfsvoering.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/