Wie is Wie
Image default
Gezondheid

Hoe kan ik donkere vlekjes in gezicht verminderen?

Hoe kan ik donkere vlekjes in gezicht verminderen?

Heb je last van donkere vlekjes in je gezicht in de vorm van sproeten, moedervlekken of ouderdomsvlekken? Die kunnen als storend worden ervaren omdat het er veel zijn, of omdat ze erg groot kunnen worden. De oorzaak van deze vlekken kan bij verschillende factoren liggen.

Lichte, gevoelige of oude huid

Sommige huidtypes zijn gevoeliger voor de zon dan anderen. Mensen met een lichte huid ontwikkelen in de zon vaak sproeten. Maar ook op donkere huidtypes kunnen donkere vlekjes ontstaan. Ook kan opeenhoping van pigmentcellen of een overproductie aan bepaalde hormonale stoffen zorgen voor verkleuringen. Ook het hebben van een oudere huid kan lijden tot verkleuringen. Deze levervlekken zijn een veelvoorkomend verschijnsel bij oudere mensen.

Donkere vlekken bleken

Het bleken van donkere vlekken is de gemakkelijkste en minst ingrijpende optie als je van die vlekjes af wilt komen. Een andere optie is het ondergaan van een laserbehandeling. Dit schrikt sommige mensen echter af vanwege de kosten en het gegeven dat je er littekens van kunt krijgen. Bij het bleken van vlekjes hoef je alleen wat crème op het donkere deel te smeren. Die verkleurt dan na verloop van tijd tot de normale kleur van je huid.

Skinlight biedt nu een zeer veilige en effectieve crème

Probeer bijvoorbeeld eens de crème van Skinlight. Deze crème op natuurlijke basis en zonder toevoeging van parfum is zacht voor de huid. Door de crème twee maal per week te gebruiken, zal je snel resultaat zien. Je kunt een hele tijd met de crème doen, omdat je er steeds maar weinig van hoeft te gebruiken.

http://www.gezichtbleken.com/