Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

IXMO kranen van Keuco: minder is meer

Met IXMO – een technische innovatie op het gebied van kranen – opent Keuco, nieuwe mogelijkheden voor eengreepsmengkranen of thermostaatkranen met een minimalistisch design. Basis van de kraaneenheid Keuco  IXMO is een eengreepsmengkraan of een thermostaatkraan die met multifunctionele kraanelementen gecombineerd kan worden in een aangepast design. De unieke combinatie van functies aan de wanduitloopplaatsen zorgt enerzijds voor vrijheid bij de inrichting en anderzijds voor een onopvallende vormgeving. Door een intelligente dieptecompensatie is bovendien altijd dezelfde voorsprong voor de wand gegarandeerd. Met de nieuwe meng- en thermostaatkranen van IXMO voor de douche bewijst Keuco opnieuw dat ze op het gebied van design en techniek hoge eisen aan innovatie stelt.

Keuco IXMO bundelt verschillende functies

Hoofdgedachte van de IXMO-kranen voor de douche is de combinatie van functies. Zo wordt steeds een IXMO-eengreepsmengkraan of thermostaatkraan met multifunctionele IXMO-elementen gecombineerd die naast aansluitingen voor één, twee of drie waterwegen nog andere functies compact verbinden, zoals slangaansluiting, douchehouder, afsluitventiel of omschakelaar. Het aantal producten aan de wand kan daardoor verlaagd en tegelijkertijd estethisch worden geoptimaliseerd. Met de mogelijkheid voor een vrije plaatsing van de afzonderlijke kraaneenheden zoals de thermstaatkranen biedt IXMO een hoge mate aan vrijheid bij de inrichting. Ronde of hoekige kraanelementen, met een afmeting van slechts 90 mm, overtuigen met een aangepast design – modern en tegelijkertijd tijdloos. De briljante chroomoppervlakken accentueren de precieze vormen en de kwaliteitswaarde van de kranen.

Thermostaatkraan met variabele inbouwdiepte

De thermostaatkranen en de douchemengkranen zijn verkrijgbaar met een zelfstandige handgreep, maar ook in nog andere designvarianten passend bij alle kraanseries van Keuco. Een bijzonder bijkomend voordeel van de kranen van IXMO is de wand. Hier scoort het kraansysteem punten met intelligente innovaties: bij een variabele inbouwdiepte van 80 tot 110 mm zorgen de inbouwkraan en de inbouw thermostaatkraan voor een intelligente dieptecompensatie, waardoor altijd hetzelfde overstek vóór de wand gegarandeerd is. Het fijnbouwpakket past zich aan het ruwbouwpakket aan. De installatie van de inbouwunit behorende bij de douchekraan of thermostaatkraan van Keuco is dan ook uiterst eenvoudig, snel en veilig: simpelweg het zichtbare gedeelte erop schuiven en vastschroeven. Een nieuwe en progressieve samensmelting van design en functie.

http://www.sani-bouw.nl