Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

Welk tafelkleed is geschikt voor buiten?

We hebben er dit jaar best wel wat lang op moeten wachten, maar volgens de weerberichten gaat het deze week toch echt gebeuren… We krijgen mooi weer! De weersvoorspellingen zeggen zelfs dat er een mooi Paas weekend voor de deur staat. Alle redenen dus om de tuinset maar eens uit de schuur te halen en op te poetsen. De tuinverlichting kan van stal evenals de stoelkussens. En wat je leg je dit jaar op tafel?

Een leuke tafel verdient een tafelkleed

Hou je van gezelligheid en sfeer in de tuin, dan kleed je je tuintafel natuurlijk ook gezellig aan. Dat doe je niet alleen met een leuk bloemetje en een kaarsje, maar je voorziet je tafel ook van een leuk buitenkleed. De vraag is even: Welk tafelkleed is dan geschikt voor buiten zodat je er in ieder geval 1 seizoen mee kunt doen.

Ja tuurlijk zou je er langer mee willen doen. Maar je moet ook realistisch blijven. Een tafelkleed buiten heeft heel wat te voorduren. Het is niet alleen de regen en wind dat je kleed moet trotseren, maar de grootste boosdoener is waarschijnlijk wel de zon. Zonlicht doet namelijk alles uitdrogen en verkleuren. En de kans is groot dat dat ook met jou buitenkleedje kan gaan gebeuren. Mits je je tafel een beetje buiten de zon zet. Maar dat is natuurlijk niet iedereens voorkeur.

Tafelzeil biedt uitkomst voor buiten

Tafelzeil biedt uitkomst voor buiten. Het kan namelijk best goed tegen regen. Minder goed kan het tegen de zon, dan gaat het verkleuren. En dat gaat bij het ene tafelzeil nou eenmaal sneller dan bij de andere. Rode kleuren vervagen meestal het snelste. Toch weegt dit nadeel niet op tegen het voordeel. Het voordeel is namelijk de hele zomer door gezelligheid in je tuin, gezelligheid als je vanuit de ramen van je huis naar buiten kijkt. Dus waar wacht je nog op? Het is de hoogste tijd om je tafel gezellig te maken met zomerse tinten.

https://www.hiptafelzeil.nl/