Wie is Wie
Image default
ZZP

Tabouret Benelux voor uw verrijdbare kruk!

Zadelkrukken – Zadelstoelen – Tabourets

Tabouret Benelux is het betrouwbare adres voor betaalbare verrijdbare krukken. In de loop der jaren hebben wij een uitgebalanceerd assortiment zadelkrukken, zadelstoelen en tabourets in onze webwinkel opgenomen. Onze producten onderscheiden zich door standaard hoogwaardige materialen te gebruiken in combinatie met groot zitcomfort. Welke kruk u ook kiest zij staan garant voor jarenlang zitplezier.

In dit artikel willen we u graag kennis laten maken met enkele van onze producten.

Zadelkrukken

Een zadelkruk dient aan verschillende eisen te voldoen. Het is tenslotte een ergonomisch zitmeubel die vooral gebruikt wordt ter voorkoming van lichamelijke klachten. Fysiotherapeuten bevelen een zadelkruk dan ook aan als men langdurig in dezelfde houding werkzaam is. Zo is de zadelkruk de meest gebruikte verrijdbare kruk bij kappers, schoonheidsspecialisten, pedicures, masseurs en verpleegkundigen.

Tabouret Benelux is dé specialist in zadelkrukken van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. U vindt bij ons de juiste zadelkruk voor uw werkzaamheden. Al onze zadelkrukken zijn traploos in hoogte verstelbaar en hebben een sterke base die de kruk een grote stabiliteit geven. De meeste zadelkrukken zijn standaard uitgevoerd met een ergonomische zadelzitting die bekleed is met kunstleer. Een begrijpelijke en verstandige keuze omdat kunstleer sterk en makkelijk te onderhouden is. Mocht de kruk op wielen gebruikt moeten worden in een omgeving waar hygiëne erg belangrijk is heeft Tabouret Benelux zadelkrukken met een uit één stuk gegoten polyurethaan zadel.

Zadelstoelen

Een zadelstoel is een zadelkruk met rugleuning en heeft dezelfde ergonomische eigenschappen als zijn tegenhanger zonder leuning. Tabouret Benelux heeft een aantal professionele zadelstoelen in haar assortiment waarmee u met een gerust hart langdurig gebruik van kunt maken. Dankzij de comfortabele zadelzitting met de hierop dicht geplaatste rugleuning zorgen er voor dat het lichaam minder snel moe wordt. Hiernaast is door de natuurlijke zithouding de doorbloeding naar de bovenbenen gegarandeert.

Tabourets

De verrijdbare kruk waarmee het voor Tabouret Benelux allemaal mee is begonnen. Wij zijn het adres voor de beste en voordeligste tabourets van goede kwaliteit. Net zoals onze andere krukken op wielen is de tabouret traploos in hoogte verstelbaar en heeft een vijfpoots voetkruis die een grote stabiliteit aan de kruk geeft. Veel bedrijven en zorginstellingen zitten met veel genoegen op onze tabourets die zowel met als zonder rugleuning verkrijgbaar zijn.

http://www.tabouretbenelux.com/verrijdbare-kruk