Wie is Wie
Image default
Bedrijven

Salarisservice goed geregeld

Dit klusje komt steeds terug maar het wordt niet leuker met de tijd: het doen van de salarisadministratie. Je ontkomt er echter niet aan, want je moet natuurlijk toch ook elke maand je werknemers betalen en die willen ook op tijd en correct hun salaris op hun bank hebben staan. Een salarisservice inhuren kan dan een goed idee zijn. Jij hoeft je dan niet meer druk te maken over de salarisadministratie, maar deze wordt wel altijd goed geregeld en je werknemers hebben altijd correct en op tijd hun salaris op hun bankrekening staan. Zij steken dus de tijd in jouw salarisadministratie die jij je dan dus kunt besparen en ook weer in andere zaken kunt steken. Een loonservice is dus helemaal niet zo’n vergezocht idee.

In eerste instantie lijkt het erg kostbaar om een salarisservice in te huren. En al is het natuurlijk ook niet goedkoop, het is wel een investering die zich snel terug kan betalen wanneer je er gebruik van maakt. Voor de tevredenheid van je werknemers is het natuurlijk ook een waardige investering. Zij ontvangen hun geld tijdig en jij kunt ook weer toezeggingen doen en deze ook nakomen.

Het is natuurlijk ook fijn wat betreft de belastingdienst om je financiële administratie goed op orde te hebben. Binnen je financiële administratie is je salarisadministratie waarschijnlijk ook het grootste deel van je administratie en je grootste kostenpost. De belastingdienst zal er dus ook zeker kritisch naar kijken en het belangrijk vinden dat deze foutloos en correct is ingevuld en wordt aangeleverd.

Buiten dat is het natuurlijk ook fijn dat jij nog wat meer tijd overhoudt voor andere zaken zoals je onderneming zelf. Dat zijn de zaken waar jij wel echt verstand van hebt dus het is altijd fijn als je je daar mee bezig kunt houdt in plaats van te stumperen met de salarisadministratie.

http://www.cbbs.nl