Wie is Wie
Image default
Bedrijven

Kun jij wel wat tips gebruiken voor een kind dat jarig is in de zomer? Lees dan deze tips!

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een kind dat jarig is in de zomer? Veel mensen zijn natuurlijk op vakantie in de zomer en je wilt toch met een origineel cadeau komen om de jarige mee te verrassen. Vaak zijn originele cadeaus moeilijk te vinden in de standaard speelgoedwinkels. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor een cadeau dat super goed van pas komt in de zomer? En wil je iemand verrassen met een super origineel cadeau? Met onderstaande tips weet jij waar je moet beginnen!

Opblaasbaar zwembad

Met een opblaasbaar zwembad kun jij iemand echt verrassen! Het is vooral in de zomer een super leuk cadeau om te geven. Vaak is een opblaasbaar zwembad niet moeilijk te vinden in de winkel. Daarnaast is een opblaasbaar zwembad ook niet duur.

Vogelgids voor natuurliefhebbers

Zoek je een cadeau voor een buitenkind of een kind dat op scouting zit? Dan is een vogelgids voor kinderen een perfect cadeau voor dit kind. Je kunt deze boeken gebruiken voor het spotten van vogels onderweg en tijdens een wandeling. Daarnaast zijn ze ook makkelijk mee te nemen en zal een natuurliefhebber hier super blij mee zijn!

Kindertent

Is het kind iemand dat graag doet kamperen? Met een kindertent laat je zijn of haar wensen helemaal uitkomen! Een kindertent is zelfs leuk om in de zomer te gebruiken. Kinderen kunnen het gebruiken om in te spelen maar ook om in te slapen tijdens de zomer en tijdens het kamperen! Je kunt een kindertent vinden voor elk budget en in elke kleur!

Luchtbed voor op het water

Dit cadeau is perfect voor bij het opblaasbaar zwembad. Het is een super goede combinatie! Er zijn super veel verschillende luchtbedden voor op het water. Vergeet het standaard luchtbed en ga bijvoorbeeld voor een leuke flamingo, tompouce van de Hema of een pizza luchtbed! Hier kun je iemand echt mee verrassen!

Net om mee te sporten

Naast dat dit cadeau super leuk is voor in de tuin, is het ook super handig voor een kampeer-, strand- of parkvakantie! Je hebt het net snel en gemakkelijk opgezet. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor volleybal of badminton. Een super sportief en leuk cadeau voor een echte sportliefhebber!

https://outathome.com/nl/zwembaden/opblaasbaar-zwembad