Webhosting online bestellen

Wanneer je Webhosting online wilt bestellen. Zult u toch eerst even moeten nagaan wat van type hosting je nodig hebt voor je bedrijf. Wij gaan u onderstaand uitleggen welke type hosting soorten er zijn en welke kenmerken ze meestal met zich mee brengen. Ook zullen wij u laten zien dat je vaak op een goedkopere manier hosting kunt bestellen dan je aanvankelijk dacht.

 

Welke type hosting account bestaan er?

Gratis hosting, hierbij krijg je meestal een gratis subdomein en en kleine webspace. Echter willen deze gratis hostings dat u upgrade en natuurlijk ook geld verdienen daarom plaatsen zij meestal irritante advertenties. Je mag deze niet wegdrukken met javascripts of ze zullen u verwijderen.

Je hebt simpele maar vaak effectieve shared hosting: Dit hosting type is perfect voor de meeste websites. Echter zijn er veel shared hosting aanbieders die overhellen. Ze plaatsen teveel klanten op eeen relatief lichte webserver.

Ook is er VPS en Cloud: Via deze twee diensten heb je in principe altijd je resources beschikbaar. Zeggen ze! Qua vps en Cloud heb je enorm veel verschil in snelheid wat je uiteindelijk voor jou website krijgt. Pas hier dus mee op.

Indien je het echt groot wilt aanpakken kan je eventueel kiezen voor Dedicated webhosting. Hierover kunnen we in dit artikel niet te diep op in gaan.

 

Actie: Als je toch crisis bestendig wilt hosten tegen een absurd hoge snelheid dan is het de moeite waard om eens langs te komen bij de mannen van Indugas Webhosting. Deze heren bieden webhosting aan voor een zeer betaalbare prijs. Hiernaast bied het direct een support om al uw andere websites te hosten.

 

http://www.indugas.nl