Wie is Wie
Image default
Auto

Pech, pech en nog eens pech, daar sta je dan aan de kant van de weg

Je kent het misschien wel: nietsvermoedend ga je deur uit naar het werk of naar een afspraak. Onderweg beginnen lichtjes op de dashboard te knipperen en je snapt niet wat er aan de hand is. Voor je het weet staat de auto langs de weg stil.  Soms wilt dat nog wel eens gepaard gaan met rook uit de motorkap dat de auto omringd. En dan is het toch gebeurd… daar sta je dan met pech langs de weg.

Geen paniek

Wat doe je nu? Geen paniek. Het eerste wat je doet is bellen met de pechhulp. Na enkele uren (meestal) is er dan eindelijk hulp. En dan maar hopen dat ze je auto ‘on the spot’ kunnen fixen. Ben je geen lid van de pechhulp dan moet je op dat moment een nieuwe verzekering bij een pechhulp afsluiten. Dat kan nog best wel prijzig uitvallen. Ben je wel lid van een pechhulp dan zit je goed. Ze zullen je auto ter plekke bekijken. Wellicht is je auto nog wel te repareren. Als dat het geval is dan kan je zo  weer wegrijden. Zo niet dan wordt je auto weggesleept.

En dan..

Als je auto wordt weggesleept dan wordt het gerepareerd bij de garage. Het kan zijn dat je recht hebt op een vervangende auto. Dit kan voor een aantal dagen of voor de gehele periode dat je auto gemaakt wordt.  Hoe dan ook, het vervelende van pech is dat je altijd voor de reparatiekosten op zal draaien tenzij je een lease auto hebt. Als er sprake is van een lease auto dan zitten je onderhoudskosten en  kosten voor de pechhulp in je maandelijkse leasebedrag verwerkt. Hierdoor zijn je kosten altijd variabel en zal je niet voor onverwachte kosten komen te staan. Daarom is goedkoop auto leasen een deal waar iedereen van kan profiteren. Wellicht is leasen wel wat voor jou. Ga op zoek naar een goedkoop lease auto en profiteer nu

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl