Wie is Wie
Image default
Auto

Bij 123-theorie.nl is in één dag slagen voor je autotheorie voor iedereen weggelegd

Het behalen van je autotheorie binnen één dag is voor iedereen mogelijk, óók als je last hebt van faalangst of te kampen hebt met dyslexie of ADHD. Dat is de stellige overtuiging van 123-theorie.nl, dat al ruim 20.000 cursisten aan het felbegeerde certificaat heeft geholpen. De laagdrempelige spoedcursus vraagt geen studie in dikke leerboeken of het bekijken van omvangrijke cd-roms. Je leert de lesstof aan de hand van allerlei tips en trucs, ezelsbruggetjes en de bekende strikvragen tijdens het CBR-examen.

Een spoedcursus autotheorie in je eigen woonomgeving

De eendaagse autotheorie cursussen worden op meerdere plekken verspreid door het land gegeven. Je kunt bijvoorbeeld een theoriecursus in Amsterdam volgen, maar als je in de provincie Gelderland woont is een theoriecursus in Arnhem een goede optie. 123-theorie geeft ook vrijwel dagelijks lessen in Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Utrecht, Deventer en Zwolle. Je ziet op onze website op welke data er in de verschillende plaatsen autotheorie cursussen worden gehouden, met daarbij het aantal plekken dat nog vrij is. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je online inschrijven. Je ontvangt hierna een e-mail waar alle informatie over de dagcursus in staat.

Deskundige begeleiding en een honderd procent slagingskans

123-theorie.nl garandeert je deskundige begeleiding met een 100% slagingskans. In het ongelukkige geval dat je je autotheorie niet in de eerste keer haalt, zorgt 123-theorie.nl ervoor dat je gratis aan de volgende eendaagse cursus op een locatie in jouw omgeving kunt deelnemen. 123-theorie hanteert een scherp tarief voor de eendaagse cursus, een lunchpakket en het vervoer naar de CBR-examenlocatie. Schrijf je daarom snel in of vraag meer informatie aan via 085 – 060 1230 of stuur een mail.

 

http://www.123-theorie.nl/theoriecursus-amsterdam