Wie is Wie
Image default
Auto

Een bestelauto leasen voor zakelijk gebruik

Wanneer je geen grote uitgave wilt doen voor een bedrijfsauto, maar je hebt wel een goed en ruim voertuig nodig, dan kun je een bestelauto leasen tegen een aantrekkelijke prijs. Voor bedrijven zijn er diverse leasevormen beschikbaar, zoals operational lease en short lease. Hierbij kun je zelf gemakkelijk keuzes maken over bijvoorbeeld de looptijd. Heb je de auto slechts voor korte tijd nodig? Dan is short lease een goede optie. Je zit dan niet jarenlang aan dezelfde bestelauto vast. Wil je juist wel voor langere tijd een bestelauto leasen? Dan kan operational lease een goede optie zijn. Hierbij liggen de maandtarieven over het algemeen ook wat aantrekkelijker.

Welke bestelauto ga je leasen?

Je hebt natuurlijk veel keuze als je een bestelauto wilt gaan leasen. Niet alleen kun je bij veel verschillende leasebedrijven terecht, maar je kunt ook kiezen uit veel verschillende modellen en uitvoeringen van diverse automerken. Natuurlijk zijn er een aantal merken en modellen te noemen die favoriet zijn in het bedrijfsleven. Zo kiezen veel ondernemingen bijvoorbeeld voor Peugeot Partner lease, vooral omdat de Peugeot Partner zich heeft bewezen als betrouwbare, sterke en veilige bedrijfsauto. Hiervan zijn ook meerdere uitvoeringen beschikbaar, zoals een model met ruiten aan de achterzijde en een model met een gesloten achterzijde.

Vergelijken voor de beste prijs

Je kunt gemakkelijk de diverse modellen van de Peugeot Partner met elkaar vergelijken. Dit kan natuurlijk op meerdere vlakken, zoals bijvoorbeeld op het vlak van leaseprijs en betreffende het specifieke model. Als je achterin gereedschappen of goederen wilt vervoeren, dan is de uitvoering met een gesloten achterzijde de beste keuze. Je voorkomt hiermee dat voorbijgangers kunnen zien wat er in de laadruimte van de bestelauto ligt, waardoor je ook minder risico loopt op inbraak en diefstal uit de bestelauto. Er is ook een variant met mogelijkheden om meer passagiers mee te nemen.

https://www.bestelautoleasen.com