Wie is Wie
Image default
Auto

Waarom kiezen voor zakelijk leasen van een Dacia Dokker?

Het leasen van een auto is de beste manier om een bedrijfsauto aan te schaffen. Je sluit een contract af voor een bepaalde periode en binnen die periode betaal je een vast bedrag per maand. Ook als de auto onderhoud nodig heeft of schade oploopt betaal je daar niet extra voor. De kosten voor reparaties zitten immers in het leasecontract. Zakelijk leasen zzp is dan ook een optie waar veel zelfstandigen voor kiezen. Het werken als zelfstandige wordt steeds populairder omdat er minder vaste banen zijn. Mensen willen graag eigen baas zijn en dan wil je natuurlijk ook een mooie bedrijfsauto voor de zaak.

Welke bedrijfsauto moet ik leasen? Welke bedrijfsauto je wilt gaan leasen hangt natuurlijk allereerst van je persoonlijke smaak en voorkeur af. Daarnaast moet je kijken of de bedrijfsauto van je keuze genoeg laadruimte heeft. En het is van belang hoeveel personen er met de auto rijden. Zit je er altijd alleen in of heb je bij voorbeeld een collega bij je als je er mee op pad gaat. De Dacia Dokker lease is in ieder geval een goede keuze omdat deze auto heel veelzijdig is en bovendien een prima visitekaartje voor je bedrijf. Het merk Dacia bestaat nog niet zo heel lang maar timmert hard aan de weg om een blijvende plaats op de markt voor bedrijfsauto’s te veroveren en dat lukt al vrij aardig.

De financiële consequenties van lease Als je een bedrijfsauto gaat leasen dan moet je natuurlijk vooraf weten wat de kosten zijn. Je moet deze kosten immers de komende jaren kunnen opbrengen. Zakelijk leasen zzp is de keuze die de meeste zelfstandigen maken omdat je dan vooraf weet wat de kosten zijn. Deze kosten lopen ook niet meer op, het maandelijkse leasebedrag blijft de hele looptijd hetzelfde. Je komt dus nooit voor financiële verrassingen te staan. Dit is voor veel zelfstandigen zonder personeel reden om voor deze optie te kiezen.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl/superdeals/dacia-dokker-lease