Wie is Wie
Image default
Auto

Operational lease is populair bij zzp’ers

Het leasen van een bedrijfswagen heeft de afgelopen decennia een enorme vlucht genomen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun wagens niet meer te kopen maar bij een leasebedrijf te “huren”. Dit wordt ook wel operational lease auto genoemd. De leasemaatschappij blijft eigenaar van de auto, maar de persoon die de auto leaset krijgt het gebruik ervan. Je betaalt hiervoor een vast  bedrag per maand. Vooral zelfstandigen zonder personeel kiezen vaak voor deze optie, omdat zij hiermee voorkomen dat zij een grote investering moeten doen om een bedrijfswagen aan te schaffen. Hiervoor ontbreekt vaak het benodigde kapitaal. Een dure lening aangaan is vaak niet wenselijk.

Welke auto kan ik het beste leasen voor mijn bedrijf?

Welke auto je gaat leasen hangt af van je persoonlijke behoefte. Hoeveel laadruimte heb je nodig, welk merk spreekt je aan. Kies je bij voorbeeld voor Ford Transit Connect lease dan haal je zeker een betrouwbare bedrijfsauto in huis waar je vele jaren met plezier mee zult rijden. De Ford Transit serie bestaat uit betrouwbare modellen die veel mensen aanspreken. De laadruimte is voor de meeste ondernemers ruim voldoende. Je kunt de laadruimte uiteraard inrichten zoals jij dat wilt zodat je gereedschappen en materialen gemakkelijk kunt vervoeren.

Hoe kan het leasen zo snel mogelijk regelen?

Het is verstandig om een leasecontract niet zomaar aan te gaan. Je kunt op het internet verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en zo de beste deal kiezen. Let dan wel goed op de voorwaarden want die kunnen per aanbieder verschillen. Zo is het bij voorbeeld belangrijk om te weten hoeveel kilometers per jaar je mag rijden binnen de leaseovereenkomst. Dit moet natuurlijk voldoende zijn om je werk goed te kunnen doen. De leaseprijs hangt af van het aantal kilometers dat je jaarlijks wilt rijden met de auto van je keuze

https://www.operationalleaseautozakelijk.nl/

Gerelateerde artikelen

Een bestelwagen leasen of er één aanschaffen?

Snel en voordelig naar het vliegveld met Airport taxi Rotterdam

Waarom kiezen voor zakelijk leasen van een Dacia Dokker?