Wie is Wie
Image default
Bedrijven

Originele kerstcadeaus voor mannen

Het is altijd moeilijk om een kerstcadeau te vinden voor een man, daarom hier wat originele ideeën op een rijtje om voor alle mannen om je heen een leuk kerstcadeautje te kopen.  

Je kunt ook voor een man iets van huidverzorging kopen, hiervan zijn rond die tijd van het jaar veel cadeaupakketten te vinden. Koop bijvoorbeeld een gezichtsmasker speciaal voor mannen of een lekkere aftershave. Je kunt ook gaan voor een leuk pakketje van de Rituals, dan heb je gelijk alles in een.  

Ken je een man die van een strak kapsel houdt en veel met zijn haar bezig is? Dan kun je ook gaan voor een pakket met haarverzorging. Maak een pakketje met producten van zijn favoriete haarverzorgingsmerk. Je kunt natuurlijk ook altijd gaan voor een lekker luchtje, dat is iets waarmee je bijna nooit de fout in kan gaan. 

Is het een cadeautje voor een man die wel tegen een grapje kan kun je ook een foute kersttrui kopen. Deze kersttruien zijn rond de december maanden op veel verschillende plekken te koop.  
Koop je kerstmis trui bijvoorbeeld op www.uglyxmas.be. Je kunt ook gaan voor een leuk paar kerstsokken of gekke accessoires.  

Ook kan elke man het wel waarderen om een goede fles drank te krijgen, haar een fles Bacardi of een lekkere fles whisky. Het is ook leuk om een pakketje met verschillende speciaal biertjes samen te stellen, dit zal zeker een bierliefhebber op prijs stellen. Bij de Gall&Gall kan je je flessendrank ook nog eens sierlijk laten inpakken. 

Zoek je iets voor een man met een baard, is het leuk om wat scheerspulletjes en verzorging te geven! Ook voor mannen zonder baard kan dit natuurlijk om je gewoon te scheren. Tegenwoordig zijn er veel leuke merken en producten om je baard mee te verzorgen. Een leuk en origineel cadeautje om te geven in de december maanden.  

 

http://uglyxmas.be