Wie is Wie
Image default
Winkelen

Stap uit je comfortzone met deze toffe sneakers

Sneakers, ieder persoon heeft er waarschijnlijk een paar van in zijn kledingkast staan. Sneakers zijn topfavoriet nummer één wat betreft schoenen en wij begrijpen dat maar al te goed. Er zijn een paar merken die flink de boventoon voeren zoals Nike, Adidas of een ander sportmerk. Hartstikke leuk natuurlijk maar heel uniek ben je natuurlijk niet meer als je deze sneakers draagt. We zien er bijna iedereen in lopen. Maar heb jij bijvoorbeeld wel eens gehoord van het merk ARKK? Nee? Dat dachten we al. Daarin in dit blog een aantal toffe sneakers van dit merk die eigenlijk ook wel een plekje in jouw kledingkast verdienen.

Grijs met wit, of wit met grijs?

Om meteen maar even met de deur in huis te vallen, de Asymtrix Mesh F PRO90 Tornado Off White sneakers. Deze toffe sneakers zijn asymmetrisch gekleurd en dat zorgt er voor dat ze er een beetje anders uitzien dan anders. En dat maakt deze sneakers nou zo leuk! We kennen de witte sneakers, we kennen de grijze maar met deze sneaker stap je gewoon even uit je comfortzone. Daarnaast ziet hij er aan beide kanten ook nog eens anders uit. Deze sneakers van ARKK ziet er trouwens niet alleen heel vet uit, hij loopt ook nog eens erg fijn door de dikke foam zool. Dus op zoek naar echt een keer iets anders? Dan zijn deze sneakers sowieso iets voor jou!

Hetzelfde maar dan net een beetje anders

De Axionn Mesh PWR55 Midnight White sneakers van ARKK lijken in het eerste opzicht op de “gewone” sneakers die we allemaal wel kennen. Toch, als je goed kijkt, hebben deze sneakers net even iets meer dan de “gewone” sneakers. De zool is wit en de rest van de schoen is blauw afgewerkt maar wel met een paar toffe, witte details. Deze bevinden zich op de punt van de schoen en net naast het stukje bovenaan de veters. Door het wit lijken het net reflecteren strepen maar dat zijn het niet. Deze toffe details maken dat deze sneakers gewoon net even een tikkeltje bijzonderder zijn dan de gewone sneaker, zonder dat het te erg opvalt.

Elastiek in plaat van veters

Last but not least, de SpyQon FGHX1 Army Runner Blade sneakers van ARKK. Waar de meeste sneakers voorzien zijn van veters, is dit paar sneakers voorzien van elastiek. Vooral op draagcomfort scoren deze sneakers een dikke voldoende. Het elastiek zorgt voor een lichte speling waardoor de sneakers altijd comfortabel zitten en met hun lichtgroene legerkleur zien ze er ook nog eens super stoer uit. En? Welke sneakers ga jij toevoegen aan jouw collectie?