Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

Hippe naamplaten en klassieke huisnummers: je bestelt ze bij De Naambordensite

Op zoek naar een leuk adres voor naambordjes voordeur? Bij de Naambordensite zit je helemaal goed! Het assortiment zal je zeker verrassen. Er zijn grote naamplaten, kleine bordjes, ronde exemplaren en vierkante modellen. Voor ieder wat wils dus. We presenteren je een handige manier om uit te komen bij dat ene naambord dat perfect bij jouw voordeur past. Probeer eerst te bedenken wat voor materiaal je mooi vindt. Mogelijkheden zijn: hout, glas, metaal, kunststof en keramiek.

Voor een volledige opsomming check je de alfabetische lijst links op de homepage. Ben je eruit? Dan is het tijd om de foto’s van de verschillende naamplaatjes te bekijken. Per bord staan afmetingen en prijs vermeld. Vrijwel alle naamplaten worden gratis verzonden, ook dat staat erbij. Als je jouw droombord gevonden hebt, klik je op bestellen. En dan is het tijd je creativiteit in te zetten! De tekst, de verdeling van de tekst over meerdere regels, het lettertype, de tekstkleur, de uitlijning en wel of geen ontwerp vooraf: dit alles bepaal jij zelf. Speciale verzoekjes kun je kwijt bij ‘opmerkingen’.

Kies een huisnummerbordje in jouw smaak

Naast naamborden heeft De Naambordensite ook huisnummers in de aanbieding. Misschien vind je het leuk hetzelfde materiaal te kiezen als de naamplaat? Opties zijn email, leisteen, messing en RVS. Een beetje contrast -in kleur, model of uitstraling- kan ook verfrissend werken. Twee voorbeelden om je op ideeën te brengen:

· een zwarte vierkante naamplaat en een wit rond bord met het huisnummer;

· een chique plaatje met je huisnummer erop, gecombineerd met een speelse naamplaat.

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus neem vooral de tijd om je goed te oriënteren. Met opmerkingen, vragen, ideeën, tips en suggesties kun je aankloppen bij de klantenservice van De Naambordensite. Het team is maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 12.30 en van 13.30 tot 18.00 uur. Vrijdagen kun je bellen van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Dit is het telefoonnummer: 0251-241364.

https://www.denaambordensite.nl