Wie is Wie
Image default
Bedrijven

Hoef je wel naar het zwembad in de zomer? Blijf lekker thuis!

Het goede weer zit er weer aan te komen. Dat betekent veel in de buitenlucht bezig zijn en genieten van de zon. Het is natuurlijk verantwoord om jezelf altijd goed in te smeren met zonnebrandcrème. Daarnaast moet je genoeg water drinken en af en toe de schaduw opzoeken.

Wat daarnaast ook voor veel verkoeling kan zorgen, is zwemmen. Mocht je zelf in de achtertuin een zwembad hebben, dan hoef je niet ver te gaan. Dan kun je meteen van binnen naar buiten het zwembad induiken. Lijkt je dit wat, dan moet je eens kijken naar alle opbouw zwembaden op het internet of in de winkel. Mocht je geen eigen zwembad hebben, dan kun je altijd in de buurt een gemeenschappelijk zwembad bezoeken. Ook kun je in een meer, rivier of in de zee de verkoeling op gaan zoeken. Weet dat opbouw zwembaden echt niet duur hoeven te zijn, ze zijn in ieder geval zeker de moeite waard!

Natuurlijk wil je jezelf wel vermaken tijdens het zwemmen. Met een opblaasbare boot kun je op het water blijven dobberen. Zo kun je tegelijkertijd zonnen, terwijl je armen en benen in het water liggen. Zo word je bruin én heb je gelijk verkoeling. Als je het te warm krijgt kun je altijd uit de opblaasbare boot gaan.

 

 

Op avontuur

Daarnaast kun je met een opblaasbare boot ook de zee, het meer of de rivier verkennen. Je zult dan wel 2 peddels moeten hebben of jezelf voortbewegen met je armen. Zo kom je op plekken die te ver zijn om te zwemmen. Wie weet zie je wel grote vissen of vind je een grot waar je in kunt gaan. Een boot kan daarnaast ideaal zijn voor plekken waar veel stroming onder water is. Op je opblaasbare boot zit je dan veilig. Hoewel een boot leuk kan zijn, dan zijn opblaasbare zwembaden zijn helemaal top. 

https://intexplezier.be/intex-above-ground-swimming-pools-zwembaden-bovengronds-piscine-hors-sol.html