Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

Zo houdt u uw nieuwe matras van deze matrassenwinkel nabij Antwerpen schoon

Heeft u pas een nieuwe matras gekocht bij Dormex te Wuustwezel, een matrassenwinkel in de buurt van Antwerpen, en wilt u weten hoe u deze het best schoon kunt houden? Een matras krijgt natuurlijk veel te verduren. Iedere nacht trekt er vocht in door transpiratie. In combinatie met de lichaamswarmte van slapers vormt het vocht een aantrekkelijke omgeving voor bacteriën. Er komt bovendien stof in de matras terecht dat stofmijten aantrekt die allergische reacties kunnen veroorzaken. U kunt uw matras van deze beddenwinkel nabij Antwerpen schoonhouden aan de hand van dagelijkse gewoonten en door regelmatig een grondige schoonmaak te houden.

Zo houdt u uw matras schoon

Door iedere ochtend uw deken open te slaan en te zorgen dat uw slaapkamer goed geventileerd is, zorgt u ervoor dat het vocht in uw matras van deze beddenwinkel in de provincie Antwerpen snel verdampt. Daarnaast kunt u uw bed opmaken met een beschermende laag tussen uw hoeslaken en de matras, zoals een katoenen onderdeken. Deze beschermende laag kunt u regelmatige samen met uw ander bedtextiel wassen. Uw matras van deze matrassenwinkel in de buurt van Antwerpen wordt op deze manier minder blootgesteld aan vocht en vuil.

Draag goed zorg voor uw matras

U kunt uw matras tevens schoonmaken door er met een stofzuiger overheen te gaan. Er bestaan ook bedrijven die uw matras professioneel reinigen. Veel matrassen van deze matrassenwinkel in regio Antwerpen hebben een afritsbare buitenlaag, of tijk. Deze tijk kunt u in de wasmachine wassen wanneer u enkele malen per jaar een grondige schoonmaak van uw slaapkamer uitvoert. Als dit voor u praktisch uit te voeren is, is het de moeite waard om uw matras na afloop van de schoonmaak een dag buiten te leggen. Het zonlicht heeft namelijk ook een reinigend effect. Aan de hand van deze tips kunt u hygiënisch slapen op uw nieuwe matras van Dormex, uw matrassenwinkel in de omgeving van Antwerpen.