Wie is Wie
Image default
Auto

Een Renault Trafic leasen, waar moet je op letten?

Je kunt er alles in kwijt, en dat vervolgens eindeloos vervoeren: het is niet vreemd dat de Renault Trafic al jaren een van de populairste leaseauto’s is. Een Renault Trafic leasen in plaats van kopen is in veel gevallen nog goedkoper, omdat er zo veel aanbieders van deze auto zijn. Als je dan ook nog een grote leasemaatschappij uitzoekt die inkoopkorting bij de fabrikant krijgt, weet je zeker dat je voor de goedkoopste oplossing kiest. En stel je deze auto eens voor met de belettering van jouw bedrijf erop, dat is toch een wagen waar je goed in voor de dag komt?

Geen onderhoud

Nou ja… hoewel de Renault Trafic een bijzonder betrouwbare auto is, zal hij toch af en toe eens voor onderhoud naar de garage moeten. Dit kun je allemaal via de leasemaatschappij regelen en het kost je niets extra, dit zit allemaal in je maandbedrag verrekend. Plan een onderhoudsbeurt wel tijdig in; soms kan het even duren voor je aan de beurt bent. Alle administratie en gedoe eromheen hoef je dan weer geen rekening mee te houden, dat regelen ze bij de leasemaatschappij wel voor je. En als de auto niet meer te repareren is, kun je ook nog eens een nieuwe uitkiezen.

Vergelijken loont

Ga vooral niet in op de eerste de beste aanbieding die je iets lijkt, lees je eerst goed in en doe navraag bij collega’s over hun ervaringen met verschillende leasemaatschappijen. Ieder contract kent kleine lettertjes, zorg dat je goed op de hoogte bent voordat je een contract ondertekent. Met name contractbreuk en clausules waardoor toch extra kosten ontstaan, moet je goed in de gaten houden. Lijkt een prijs te mooi om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo. Gelukkig is de Renault Trafic dermate populair dat het je weinig moeite zou moeten kosten om een geschikte aanbieder te vinden

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen