Wie is Wie
Image default
Auto

Leasen is een optie die het overwegen waard is voor veelrijders

Leasen is al jaren een optie waar veel weggebruikers voor kiezen. Vooral voor mensen die veel achter het stuur zitten voor het werk, omdat ze bijvoorbeeld vele kilometers maken om van-, naar- of voor het werk te rijden, hebben aanzienlijk voordeel bij het sluiten van een lease deal. Van Citroen kun je bijvoorbeeld verschillende uitvoeringen en modellen auto’s leasen van bedrijfsauto tot familieauto. Je kunt bijvoorbeeld een Citroen Berlingo leasen en maandelijks een bepaald bedrag neertellen om gebruik te kunnen maken van de diensten van een lease maatschappij.

Welk voordeel heeft een autorijder bij het leasen van een auto?

Aan het sluiten van een lease deal zitten allerlei voorwaarden, rechten en plichten voor de leaser verbonden. Je kunt op kosten van de lease maatschappij brandstof verbruiken of je auto laten repareren wanneer deze schade heeft opgelopen. Maar je draagt in principe goed zorg voor een auto die aan jou persoonlijk ter beschikking is gesteld. Leasen is vooral geschikt voor zakelijk ingestelde mensen die niet per se eigenaar willen zijn van een auto maar toch van de nodige comfort en technologie kunnen genieten tijdens de autorit.

Aan het leasen van een auto zitten voorwaarden maar ook rechten en plichten verbonden

Daarnaast is het belangrijk dat je een stabiel inkomen hebt, waarmee jij jouw maandelijkse onkosten voor de lease kunt betalen. Meestal vraagt een lease maatschappij naar een inkomensoverzicht alvorens met een potentiële leaser in zee te gaan. Wees er dus zeker van dat je de komende tijd je werk niet zult verliezen en maak gebruik van een lease optie. Bespreek eventueel met een lease maatschappij of met jouw werkgever de verschillende opties en mogelijkheden tot lease pakketten en doe je voordeel met een lease auto. Het aanbod is zeer groot dus maak een voor jou verstandige keuze.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen