Wie is Wie
Image default
Bedrijven

CBBS maakt ondernemen makkelijker

Salaris het gene wat mensen motiveert om (hard) te gaan werken. Als je een werknemer bent hoef je je niet meteen zoveel zorgen te maken er rond. Het enigste waar je je zorgen om maakt is dat je ontslagen zou worden en het tweede wat je graag zou willen is dat je salaris per maand ook hoger wordt. En dan heb je nog een derde ding wat je graag wilt, is dat je minder aan de staat hoeft af te geven en je netto dus meer over zou houden.

Als werkgever is het verhaaltje rond het salaris wel wat complexer dan voor de werknemer. Je moet veel meer betalen dan dat de werknemer uiteindelijk zelf te zien krijgt. En dan het administratieve werk dat er bij komt kijken om jouw werknemers, op tijd, te betalen… het is elke maand een vermoeiende opdracht.

CBBS is de perfect oplossing voor de administratieve taken die bij het salaris betalen van jouw werknemers. Zij bieden een Salarisservice aan waardoor de taken je uit handen genomen worden en je je geen zorgen meer hoeft te maken of het salaris op tijd aan je werknemers betaald wordt. De tijd die je daardoor weer maandelijks bespaart kan je verder werken aan de optimalisatie van jouw bedrijf. Alleen maar pluspunten toch

Er maken al 2.500 bedrijven gebruik van de salarisservice van CBBS. De service koppelt softwarepakketten met diverse financiële pakket voor de administratie. Het is ook mogelijk om een inzicht te krijgen in de complete financiële administratie die CBBS voor u doet. De service koppelt zonder problemen met HR Dashboard, dit maakt het mogelijk om in no-time een overzicht te krijgen van personeelsinformatie en uw salarisadministratie.

CBBS zorgt ervoor dat je alle gewenste out en salarisstroken binnen 1 dag ontvangt. Mochten er toch nog problemen zijn hebben ze een perfecte service via telefoon of mail.

https://www.cbbs.nl/