Wie is Wie
Image default
Architectuur

Een mooi dak voor een mooi huis

Bent u wel eens langs een huis gelopen waar het dak niet was gemaakt van dakpannen maar van riet? Vast wel, en u heeft toen vast gedacht aan het bezitten van een rieten dak. Maar vanaf dat punt laten mensen het achter zich en gaan ze verder met hun leven. Best zonde eigenlijk, want zo’n dak is erg mooi en u bent ook nog eens minder kwijt aan verwarmingskosten.

Nou hoor ik u denken: ‘’allemaal leuk en aardig, maar wat kost een rieten dak?’’ als u contact met ons opneemt kunnen wij het voor u uitrekenen in slechts een handomdraai. Wij houden rekening met eventuele problemen die zouden kunnen ontstaan en handelen hier van te voren goed op. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit krijgt geleverd op een snel tempo zonder addertjes onder het gras!

De rietdekkers die bij ons werken zijn erg bekwaam en hebben zeer veel verstand van de zaken. Als u tijdens de verbouwing nog onduidelijkheden heeft, kunt u het simpelweg aan één van de medewerkers vragen. Zij zijn uiterst goed opgeleid en geïnformeerd voor iedere klus. Hierdoor zijn ze ook een stuk sneller klaar omdat ze bij eventuele problemen niet eerst hoeven te overleggen met de zaak. Ze weten op iedere situatie in te spelen waardoor u zorgeloos kan gaan genieten van uw mooie, nieuwe dak!

Rietwerk.nl is de meest betrouwbare leverancier en monteur van rieten daken van Nederland. Geen opdracht is te groot of klein voor ons en met onze talloze jaren ervaring kunnen wij met gemak zeggen dat wij echte deskundigen zijn. Dus als u geïnteresseerd bent geraakt moedigen wij u aan om een keer onze site te bezoeken en misschien wat inspiratie op te doen. Het zal u verbazen hoe mooi een dak van riet kan zijn bij huizen!

https://www.rietwerk.nl/