Wie is Wie
Image default
Financieel

Wilt u direct beschikking hebben over geld met een Cofidis krediet?

Door omstandigheden is het mogelijk dat u direct en snel geld nodig hebt. Online lenen is de snelste methode en op de website van direct geld lenen Cofidis krediet geven wij u informatie over hoe u zo snel  mogelijk geld kunt lenen. Indien u zeer snel maximaal € 500 nodig hebt, dan is een zogenaamde voorschotlening uitstekend geschikt. Heeft u met spoed geld nodig om bijvoorbeeld een nieuw LCD scherm te kopen of een reparatie te betalen? Vraag dan een Cofidis krediet aan !

Meer dan € 500 lenen kies dan voor een Cofidis krediet.

Wilt u meer dan € 500 lenen ? Dan is het verstandig om een offerte aan te vragen bij Cofidis krediet. U krijgt heel snel per e-mail of direct online te zien wat u maximaal kunt lenen, wat de rentetarieven zijn en wat de bijkomende kosten zijn. Indien u besluit een bepaalde lening af te sluiten, zal er uiteindelijk een schriftelijke handtekening van u vereist zijn. Klik op de navigatie rechtsboven om meerdere offertes aan te vragen of klik hier voor een overzicht van online geldaanbieders.

Waarom online lenen en waarom meerdere offertes aanvragen.

Het internet heeft de gehele leenmarkt veranderd : waar vroeger traditionele geldverstrekkers de markt domineerden en de transparantie van de markt minimaal was, zo kunnen consumenten nu overal gratis en vrijblijvende offertes aanvragen, rente tarieven met elkaar vergelijken en is men niet meer afhankelijk van lokale adviseurs, maar kan men landelijk zaken doen. Uit onderzoek van Independer is gebleken dat de verschillen tussen traditionele geldverstrekkers en online geldverstrekkers groot zijn : er is door verschillen in rentetarieven en bijkomende kosten veel te winnen voor de gemiddelde consument. Soms is er sprake van duizenden euro’s die men kan besparen door voor de goedkoopste aanbieder te vragen. Een voorbeeld van één van de goedkoopste aanbieders is het Cofidis krediet, zo bleek uit het onderzoek. Ook de Consumentenbond adviseert om meerdere vrijblijvende offertes aan te vragen om zo beter vergelijkingsmateriaal te hebben.  Ook wij adviseren u meerdere offertes aan te vragen.

http://geldleneninbelgie.com/cofidis-direct-cash/