Wie is Wie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau inschakelen, maar welke?

Afgelopen maand heb ik Incassobureau Van Loon ingeschakeld. Dit heb ik helaas moeten doen nadat ik erge ruzie kreeg met een debiteur en hij maar bleef dreigen die hoge betalingsachterstand niet te betalen. Aangezien het gaat om een nogal hoog bedrag moest ik opzoek gaan naar een oplossing van buitenaf. Ik ben gaan zoeken op internet naar oplossingen tegen debiteuren en een veelvoorkomend advies was het inschakelen van een incassobureau. Ik ben verder gaan zoeken op forums over tips voor dat soort bureau’s en er kwamen een paar bedrijven meerdere keren voor. Ik ben die website’s gaan opzoeken en heb besloten een bureau in te schakelen en wel Van Loon Incasso Advocaten!

Waarom Incassobureau Van Loon?

Ik ben gaan zoeken naar de incassobureau welke ik naar getipt was en al gauw vielen er een paar af. Gewoonweg omdat deze te duur waren of omdat ze nogal ver van mij verwijderd zijn. Ik ben regionaal gaan zoeken op incassobureau en kwam zodoende Van Loon Incasso Advocaten tegen. Wat mij van hen heel erg aansprak was de werkwijze. Zij gaan net als andere bureau’s zorgvuldig en formeel met klanten om, maar zij gaan heel direct en snel te werk. Al binnen 24 uur versturen zij een sommatiebrief naar de debiteur en het doel van hen is op zo snel mogelijk het geld terug te brengen naar de eigenaar. Daarnaast staan ze ook open voor betalingsregelingen. Bijvoorbeeld dat je per maand een bepaald bedrag moet betalen, ook prima wat mij betreft!

Voortgang

Op dit moment is Van Loon Incasso Advocaten nog hard aan het werk voor mij. De debiteur geeft geen kik en dus moeten we het misschien wel over de hele andere boeg gooien. Gelukkig is het voordeel van Incasso Advocaten, dat ze naast een incassobureau ook een advocatenkantoor hebben, misschien komt die dan nog eens goed van pas!