Wie is Wie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Surlogic E-fulfilment bedrijf

Een e-fulfilment servicebedrijf

Er zijn er tegenwoordig veel die een gouden toekomst zien door het verkopen van producten via internet. U kunt dat ook doen door het opstarten van een webshop. U moet daar vooraf wel alle maatregelen nemen om alles in goede banen te leiden. Wanneer u begint met het verkopen van producten zal u in het beging geen problemen hebben. U kunt in het begin alles zelf nog wel regelen, maar dat verandert wanneer u steeds meer producten gaat verkopen. U komt dan op een punt dat u het allemaal zelf niet meer kunt regelen. U moet namelijk de producten die verkocht worden adresseren, opsturen, maar ook uw webshop bijhouden. Ook moet u de producten weer ontvangen die terug worden gestuurd. De boekhouding zal u zelf moeten bijhouden. Op een bepaald ogenblik wordt dat dus te veel en zal u contact moeten opnemen met een e-commerce fulfilment services bedrijf

Het servicebedrijf Surlogic

Wanneer u contact opneemt met een e-commerce fulfilment bedrijf, kunt u, als u het er samen mee eens bent, gebruik maken van het e-commerce fulfilment bedrijf. Er wordt een contract opgesteld. Alle online logistieke handelingen worden dan bij u uit handen genomen. Zij zorgen dus vanaf het moment dat u samenwerkt voor de opslag van de goederen die u verkoopt, maar ook voor het orderpicken. Het e-fulfilment servicebedrijf wordt rechtstreeks gekoppeld aan uw webshop. Zodra er een product op uw webshop wordt besteld, ziet men dat bij het e-fulfilment bedrijf. De bestelling komt ook bij hen binnen. Zij zorgen dat het bestelde product wordt ingepakt en verzonden. Door deze manier van samenwerken kunt u uw tijd besteden aan het optimaliseren van uw webshop. Er moeten regelmatig nieuwe producten aan toe worden gevoegd, maar ook de prijzen moeten vaak worden aangepast. U kunt zelf bijhouden wat er allemaal verkocht wordt. 

Samenwerking 

Wanneer u met een e-commerce fulfilment bedrijf in zee gaat, moet u ervan overtuigd zijn dat u genoeg producten verkoopt. Het geheel zal voor beiden rendabel moeten zijn. Omdat de verkoop nu 24 uur per dag door kan gaan, zal de verkoop van de producten zeker stijgen. Het moet namelijk zo zijn dat wanneer de klant een product voor een bepaalde tijd besteld ook de andere dag al in huis heeft. Wanneer dan niet kan, zal de klant snel naar een ander gaan waar die mogelijkheid wel aanwezig is. Met een e-fulfilment servicebedrijf zult u niet snel klantenverlies hebben, omdat er producten te laat worden afgeleverd. Ook de teruggestuurde producten moeten weer ontvangen en opgeslagen worden. Ook daar zorgt een e-commerce fulfilment servicebedrijf voor. De meeste werkzaamheden worden u hierbij uit handen genomen, zodat u zelf de webshop in orde kunt houden. U heeft ook tijd om bij de concurrent te gaan kijken. U moet de prijzen op peil houden. U heeft nu ook nog tijd om van het leven te genieten. Het leven bestaat niet alleen uit werken.

https://surlogic.nl/nl/