Wie is Wie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het laten reinigen van dampkappen door een professioneel reinigingsbedrijf

Dampkappen zijn onderdeel van het afzuigingssysteem in een keuken. Dit systeem zorgt ervoor dat de vuile lucht afgevoerd wordt. Dit vermindert rook en vuile luchtjes tijdens het koken. Vooral in horeca keukens worden dampkappen intensief gebruikt op een dagelijkse basis. Wanneer dit het geval is, kan er vuil en vet opgebouwd worden in de dampkap. Dit is op het eerste gezicht bijna niet te zien, maar kan erg gevaarlijk zijn. Daarom is het reinigen van de dampkappen door een professioneel reinigingsbedrijf erg belangrijk.

Een reinigingsbedrijf inschakelen

Voor een dieptereiniging, zoals het reinigen van dampkappen, kun je het beste een professioneel reinigingsbedrijf inschakelen zoals Valor Services Group. Bij een dieptereiniging wordt namelijk een gehele horecakeuken gereinigd. Hierbij wordt alle keukenapparatuur schoongemaakt. Ook worden de plekken achter de toestellen goed gereinigd. Deze worden namelijk vaak overgeslagen bij dagelijkse reinigingen. Door een dieptereiniging worden alle voedselresten en bacteriën weggehaald.

De kans op ongedierte verkleinen

Door een dieptereiniging worden alle verborgen etensresten verwijderd. Hierdoor wordt de kans op ongedierte ook een stuk kleiner. Een hygiënische keuken is erg belangrijk en ongedierte hoort hier niet bij. Wanneer er toch ongedierte aangetroffen wordt, kan Valor Services Group ook ongediertebestrijding uitvoeren. Bij de ongediertebestrijding wordt er op een duurzame en veilige manier gewerkt waardoor je zo snel mogelijk van het ongedierte af bent.

Het reinigen van dampkappen

Bij het reinigen van dampkappen in horecagelegenheden worden er vetresten verwijderd. Dit wordt gedaan met foam en water. Hierdoor wordt al het aangekoekte vuil goed gereinigd. Ook worden alle onderdelen in de binnenkant van de dampkap goed schoongemaakt. Wanneer de dampkappen goed onderhouden worden, zullen ze ook beter werken. De lucht wordt dan beter afgevoerd en er zullen minder vieze luchten blijven hangen in de keuken. Bij Valor Services Group kun je een afspraak maken voor een dieptereiniging voor een horecakeuken, ongediertebestrijding en nog veel meer schoonmaakdiensten.