Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

Een tuinbank waar je YES tegen zegt!

Heb je altijd al een leuke tuinbank gewild? Zo’n knusse bank met heerlijke kussens? Dan mag het niet ontbreken aan comfort. Natuurlijk wil het oog ook wat. Al snel kom je uit bij een mooie houten tuinbank. Nu zijn er diverse houten tuinbanken te verkrijgen. Als je lang wilt genieten van je tuinbank en niet zo’n fan bent van intensief onderhoud, dan is een tuinbank van teakhout echt iets voor jou.

Teakhout voor levensgenieters!

Teakhout is namelijk zeer robuust en duurzaam. Andere houtsoorten hebben snel last van weersinvloeden zoals regen en droogte. Het hout zet uit en krimpt in, en houtrot slaat snel toe. Teakhout is een vette houtsoort en heeft hier aanzienlijk minder last van. De ideale houtsoort voor mensen die houden van gemak. Vanzelfsprekend is het nodig om een keer in de zoveel tijd een doekje over het tuinmeubel te halen om zand en aanslag te verwijderen. Teakhout heeft van origine een warme honingbruine teint. Behandel je het tuinmeubel niet, dan zal deze echter snel vergrijzen. De warme kleur kun je behouden door je teak tuin set te behandelen met een speciale teak protector.

De specialist op het gebied van teakhout.

Als het gaat om teakhouten tuinmeubelen is de showroom van Teak Specialist in Naarden the place to be. De collectie van teak tuinmeubels is ruim; van stoelen tot tafels, van loungesets tot tuinbanken. De eigen productie in Indonesië zorgt voor een tuinmeubel van hoge kwaliteit, en een zeer scherpe prijs. Als de showroom in Naarden net even te ver is, kun je alle items ook online bewonderen en bestellen. Aangezien alle meubels op voorraad aanwezig zijn, kun je al binnen 1 week genieten van je tuin set. Kijk snel op de site: www.deteakspecialist.nl.

https://www.deteakspecialist.nl/