Wie is Wie
Image default
Gezondheid

Waarom het behouden van een erectie, problemen oplevert

 

Waarom het behouden van een erectie, problemen oplevert

We spreken van een erectiestoornis wanneer je problemen ondervindt met het krijgen en behouden van een erectie. Helaas komt dit heel vaak voor, echter is de oplossing vaak gemakkelijk en snel te realiseren. In dit artikel besteden we aandacht aan het behouden ervan. Het is erg vervelend wanneer je lekker op gang bent, en je ineens merkt dat je langzaam slap wordt. Dit komt echter veel voor, maar normaal gesproken herstel je jezelf dan weer, dit gaat automatisch. Wanneer dit niet automatisch gaat en je dus echt slap wordt, dan betekent dit vaak einde oefening. Erg vervelend dus, voor zowel jezelf als je partner.

 

Wat te doen?

  1. Erectie problemen oplossen. Eerst is het belangrijk om te achterhalen wat bij jou de oorzaak is. Oorzaken kunnen zijn een slechte doorbloeding door ziekten zoals obesitas of overgewicht. Maar ook kan stress de aanleiding zijn. Denk er eens goed over na. Wanneer bij jou geen sprake is van ziekten of overgewicht. Raden wij altijd aan om eens een erectiepil te proberen. Niet omdat je geen erectie kunt krijgen, maar wel om je zelfvertrouwen terug te krijgen en jezelf aan te leren om de hele daad ‘hard’ te blijven. Dit kun je 2 tot 3 keer oefenen. Probeer het dan weer zonder, je zult zien dat het resultaat wonderbaarlijk is.
  2. Belangrijk is ook om altijd gezond te leven en genoeg te bewegen. Beweging en sport stimuleert de doorbloeding namelijk ook. Een korte intensieve inspanning voor de daad, zal ook wonderen verrichten. Span je enkele minuten intensief in door bijvoorbeeld jezelf op te drukken, op de plaats gaat hardlopen of door jumping jacks te doen, om maar even een voorbeeld te geven.
  3. Blijf ook ten alle tijde gezond eten en drink voldoende water. Zorg ervoor dat je altijd genoeg fruit, groente, vezels en water binnenkrijgt.

 

Voor meer informatie bezoek je onze site!

 

http://www.erectioncapsule.nl