Wie is Wie
Image default
Beauty en verzorging

Verschil in liquid facelift

Een facelift is een erg bekende ingreep in de cosmetische wereld. Het is de manier om veroudering van de huid tegen te gaan. Vroeger was de facelift een erg ingrijpende operatie en kostte lange tijd om te herstellen hiervan. Gelukkig zijn er allemaal nieuwe manieren gevonden om een facelift te kunnen uitvoeren  zonder dat het een erg ingrijpende operatie is als dat het voorheen. Daarnaast zijn er nu ook faceliften beschikbaar die niet eens gebruik maken van een operatie. Dit wordt een liquid facelift genoemd. Een liquid facelift is een goed, tijdelijk alternatief voor een operatie, waarbij de veroudering van de huid minder zichtbaar wordt gemaakt. Steeds meer mensen kiezen voor deze optie om geen operatie te hoeven ondergaan en de eventuele nadelen daarvan te ondervinden. Een liquid facelift is eigenlijk een facelift zonder de operatie en zonder het snijden in de huid met scherp gereedschap.

Een liquid facelift heeft meerdere verschillende soorten behandelingen die uitgevoerd kunnen worden. Er zijn twee hele populaire liquid faceliften die worden uitgevoerd die ook gebruik maken van stoffen van andere behandelingen/operaties. Een liquid facelift met botox en een liquid facelift met fillers zijn de twee bekendste liquid faceliften die er zijn. Er zijn natuurlijk wel verschillen tussen de twee liquid faceliften, maar het eindresultaat is bij beide erg goed(hetzelfde resultaat) en zorgt voor tevredenheid bij klanten die deze behandelingen zijn ondergaan. Botox zorgt ervoor dat spiertjes die rimpels veroorzaken tijdelijk wat minder actief worden, wat wel betekent dat je na een verloop van tijd terug moet komen, maar op deze manier wordt dus wel de rimpelvorming tegengehouden. Fillers zorgen voor meer volume in je huid, waardoor rimpels niet ontstaan en/of zichtbaar worden. Beide ingrepen zorgen voor een goed resultaat en dit wordt met een arts overlegd, wat de beste optie is voor jou als persoon.

Stel je bent niet tevreden met bepaalde aspecten van jouw gezicht of andere delen, dan is het een goed idee om aan een oplossing zoals dit te denken. Kies een kliniek uit die goed aangeschreven staat en goede artsen in dienst hebben, die jou het best mogelijke eindresultaat kunnen garanderen en jou gelukkiger laten voelen!

 

http://faceland.nl/