Wie is Wie
Image default
Zakelijk

Hoe werkt een Dazenval?

 

Waar kan ik een Dazenval kopen?

De Dazenval kan zowel online als in de winkel besteld worden. De val heeft altijd dezelfde kenmerken en er zit niet veel verschil in de vele verschillende aanbieders, dit geldt voor zowel prijs als functie en uiterlijke kenmerken.

De dazelval wordt veelal ingezet om paarden, koeien en ander vee te beschermen. Deze dieren kunnen namelijk vooral in de nazomermaanden hier enorm veel last van ondervinden. Zowel de dieren als wij mensen kunnen een dazenbeet krijgen. Ze worden namelijk aangetrokken door warmte en kooldioxide. Dit maakt de dazenval ook zo aantrekkelijk voor vliegen omdat de ronde zwarte bal, warmte goed opvangt en vasthoudt.

 

Hoe werkt een Dazenval?

De val bestaat uit twee delen, de zwarte bal zelf en de kap eromheen. De zwarte bal dienst als lokker. De bal wordt namelijk, doordat deze zwart gekleurd is, gemakkelijk warm en houdt warmte ook goed vast. Dat is combinatie met de kap eromheen trekt zowel dazen aan als dat hij deze gevangen houdt.

 

Waar kan ik de dazenval voor inzetten?

De val wordt voornamelijk gebruikt voor paarden op weilanden, maar ook voor overig vee zoals grazende koeien. De val wordt op een centrale plaats gevestigd waar de paarden normaliter veel last ondervinden.

 

Voor meer informatie bezoek je www.antivliegenshop.nl

 

https://www.antivliegenshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Van vergaderzaal tot congreslocatie in Eindhoven

Een voorbeeld betalingsherinnering gebruiken.

Haal het maximale uit uw wandversiering